„Doamne, am făcut infarct!” – Metoda incredibilă folosită de un bărbat ca să plece de la restaurante fără să achite nota de plată

Bărbatul simula că suferă un infarct în timp ce se afla la masă
  • Publicat:
sursa foto: Envato

În ziua de astăzi există numeroase metode de înșelăciune, dar trucul folosit de un bărbat de origine lituaniană, în vârstă de 50 de ani, întrece orice imaginație. Individul se prefăcea că are un atac de cord în timp ce savura mâncarea la diverse restaurante luxoase. Așa a reușit să păgubească peste 20 de restaurante din Spania! 

Un bărbat se prefăcea că face infarct ca să nu plătească nota de plată la restaurant

Un bărbat de origine lituaniană, în vârstă de 50 de ani, care locuiește în Spania, a simulat de 20 de ori atacuri de cord în restaurante de lux, ca să nu mai fie nevoit să plătească nota de plată. Conform presei internaționale, el servea masa și, brusc, când venea nota de plată, se prăbușea pe podea, simulând simptomele unui infarct.

Speriați, angajații chemau ambulanța și îl transportau la spital pentru investigații. Așa se face că el mânca și bea tot ce îi poftea inima, însă fără să achite nota de plată. În cele din urmă, polițiștii l-au prins, pentru că o greșeală mare l-a trădat! A intrat de două ori la același restaurant și a încercat să-i păcălească cu aceeași metodă de înșelătorie.

Citește și: Boala tăcută care ne macină oasele. Afectează una din trei femei cu vârsta peste 50 de ani

”Doamne, am un atac de cord”, replica bărbatul, în momentul în care termina de mâncat și i se aducea nota de plată.

Cum au reușit polițiștii să-l prindă

Ultima ispravă a fost în luna septembrie, la restaurantul-taperie El Buen Corner. Atunci, polițiștii au fost chemați la fața locului pentru că un client nu voia să achite  nota de plată. Managerul restaurantului, Moisés Doménech, a declarat că individul voia să se ducă în camera de hotel să aducă bani, dar au refuzat să-l lase să plece.

Subit, bărbatul se arunca pe jos, lângă masă, și se prefăcea că are un atac de cord. În loc să sune la 112, angajații au chemat Poliția.

Înainte de a da daună la restaurantele de lux, acesta fusese acuzat de furtul de haine din câteva magazine de îmbrăcăminte. În acest mod, autoritățile l-au recunoscut, iar acum este numai bun de plată. În plus, cel mai probabil va ajunge după gratii!

Citește și: Medicii, uluiți. „Cea mai tânără pacientă diagnosticată până acum” – Femeie de 22 de ani din Suceava, la spital cu infarct miocardic

Sursa: insider.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân