Dieta riscantă prin care tânărul din imagine a slăbit 95 de kilograme în 2 ani. Ce a mâncat în fiecare zi

  • Publicat:
  • Actualizat:
Dieta riscantă prin care tânărul din imagine a slăbit 95 de kilograme în 2 ani. Ce a mâncat în fiecare zi

Un bărbat proaspăt căsătorit a pierdut 95 de kilograme în doar doi ani, după ce medicii l-au avertizat că obezitatea lui ar putea duce la probleme de fertilitate.

A slăbit 95 de kilograme în doi ani cu o dietă riscantă

Bărbatul din St. Louis, Missouri, a luat măsuri, adoptând o dietă strictă pentru carnivori, constând doar din carne și alte produse de origine animală, cum ar fi ouă și lactate. După zece luni, după ce a slăbit peste 45 de kilograme, a introdus fructele în aportul său zilnic și a început un antrenament riguros cu greutăți la sală. Toate acestea, pentru soția sa și viitorul lor copil.

„A avea un copil a devenit o obsesie a noastră – eram foarte încântați de asta”, a spus Caldwell pentru SWNS.

„Am încercat să facem un copil timp de un an înainte de a începe să bănuim că ar putea exista anumite probleme în ceea ce privește fertilitatea. Știam că dacă aș putea face ceva pentru a ne oferi o șansă, aș face-o”, a spus el.

Dieta carnivoră, risc crescut de boli de inimă

Dieta carnivoră presupune consumul aproape exclusiv de carne, pește, ouă și lactate. Aceasta în detrimentul legumelor, cerealelor și leguminoaselor. Deși aceasta ar putea funcționa, principiul de bază al menținerii greutății rămâne respectarea unui număr optim de calorii, care să nu fie mai mare decât suma arderilor prin metabolismul bazal și mișcare.

Dieta carnivoră nu este lipsită de detractori, avertizează medicii. Deși poate duce la „scăderea în greutate, îmbunătățirea dispoziției, precum și reglarea zahărului din sânge”, experții de la Clinică Cleveland avertizează împotriva acestei diete și a altor diete care elimină grupuri întregi de alimente, citând pericolele lipsei de fibre sau riscului crescut de boli de inimă din cauza consumului de atâtea grăsimi săturate.

„Sunt în cea mai bună formă din viața mea și suntem încântați să găsim o modalitate de a deveni părinți, indiferent de situație”, a încheiat Caldwell.

Citește și: Dieta carnivoră: cât de bună este?

FOTO: Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân