Curatenia de primavara

Mancarea sanatoasa ar putea deveni in curand amintire. Asta daca a existat vreodata, ca nici eu nu mai stiu ce sa mai cred... Dar nu trebuie sa ne demoralizam. Inca.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Curatenia de primavara
Curatenia de primavara

Mancarea sanatoasa ar putea deveni in curand amintire. Asta daca a existat vreodata, ca nici eu nu mai stiu ce sa mai cred… Dar nu trebuie sa ne demoralizam. Inca.

Asa ca mai avem in fata un numar care abunda in subiecte frumoase, delicioase, sanatoase si sportive, mai ales ca, slava Domnului, daca ne pastram ficatul sanatos, usor, usor se adapteaza la toate, daca ii dam totusi si putin ajutor. Dupa parerea mea, antioxidantii moderni, puternici, dublati de o dieta sanatoasa bazata pe cateva alimente – minune, reusesc sa anihileze agresiunile toxice ale mediului. Astfel nu trebuie sa recurgem la terapii de detoxifiere, decat doar la recomandarea medicului.

Evident, nu negam importanta ritualurilor spa pentru corp. Dar detoxifierea e o chestiune mai complicata care presupune cure in institutii cool, dupa analize riguroase si supraveghere medicala.

Dar pana la acestea, haideti sa vedem ce putem elimina rau din obiceiurile noastre de zi cu zi, cum ar fi fumatul, consumul regulat de alcool, de analgezice, laxative, diuretice.

Oricum, rezultatele se vad in timp daca mancam sanatos, ne pastram greutatea constanta, facem sport zi de zi si ne preocupam zilnic de ingrijirea zilnica a pielii. Ramona Badescu este un bun exemplu de viata sanatoasa si sexy. Doarme bine, e pasionata de alimente naturale si face Pilates. Si la ea reteta da rezultate, arata perfect si mai sexy ca oricand.

Daca tot am ajuns la Pilates, aflati ca este sportul ideal pentru femei, si de aceea ramane in trend de zeci de ani. Eu l-am incercat alaturi de Gizem, fosta campioana de patinaj al Turciei, si m-a impresionat cat de eficiente pot fi 45 minute in care reusesti sa lucrezi simultan mai multe grupe musculare, poate si fiindca impune mult control, echilibru si respiratie la maximum.

La moda este si dragostea pe Facebook, evident cu bune si cu rele. Oricum e fabulos succesul retelelor de socializare si nu e imposibil sa asistam in curand la o schimbare fundamentala a relatiilor interumane. Deocamdata, trendul e bun. Probabil ca in scurt timp vom tabari pe ele cu toate armele si criticile, pentru toate asa zisele bad sides…

Pana atunci, va doresc o primavara sanatoasa!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030