Cum scapam de mahmureala?

O pastila antimahmureala, prima de pe piata romaneasca, a fost lansata, miercuri, la Restaurantul Sangria. RU-21, caci asa se numeste, are rolul de a creste abilitatea naturala a organismului de a metaboliza bauturile alcoolice.
  • Publicat:
Cum scapam de mahmureala?
Cum scapam de mahmureala?

O pastila antimahmureala, prima de pe piata romaneasca, a fost lansata, miercuri, la Restaurantul Sangria. RU-21, caci asa se numeste, are rolul de a creste abilitatea naturala a organismului de a metaboliza bauturile alcoolice.

Managerul lantului farmaceutic care o comercializeaza, Sorin Patrascu, a atras atentia asupra faptului ca pastila nu poate fi utilizata de bautorul cronic, sau de catre cel care bea zilnic. Pastila este recomandata doar celor care "se pilesc ocazional”.

RU-21 este un supliment nutritiv care creste abilitatea naturala a organismului de a metaboliza bauturile alcoolice. Ingredientele sale naturale ajuta organismul prin incetinirea procesului de oxidare a etanolului si de transformare a acestuia in reziduuri toxice, care a doua zi dau greata, dureri de cap si alte efecte nedorite.

Conceput de oamenii de stiinta de la Academia de Stiinte a Rusiei, in urma a 25 de ani de studiu al metabolismului alcoolui, RU-21 este cunoscut si sub numele de pastila KGB, intrucat a fost testat in laboratoare speciale menite sa descopere formule avansate care sa fie folosite de agentii KGB si de Serviciile de Informatii ale Armatei Ruse.

Produsul contine, printre altele, vitamina C, vitaminele B2 si B6, acid glutamic, acid succinic si glucoza. Doza ideala este de sase pastile, doua la primul pahar, doua la ultimul si alte doua dimineata, la trezirea din somn.

"RU-21 se bucura de o celebritate mondiala de peste sase ani si este ideal de consumat inainte si dupa o petrecere, deoarece acest supliment nutritiv reprezinta solutia la problemele provocate de consumul de alcool, chiar si in cantitati moderate.

RU-21 se adreseaza tuturor petrecaretilor si amatorilor de distractii cu varste de peste 21 de ani din Romania, iar pofta de distractie a romanilor este binecunoscuta. Petrecerile romanilor continua chiar si dupa ora 4 dimineata, iar 16 milioane de romani consuma anual 600.000 de tone de vin, dupa cum arata studiile de specialitate din domeniu”, potrivit datelor prezentate de conducerea lantului farmaceutic.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”