Cristi Pascu: „Nu vă tundeţi părul cu flacăra de la lumânare!” Iată ce riscuri implică veloterapia!

Hairstylistul Cristi Pascu nu ne recomandă să apelăm la una din cele mai noi şi mai în vogă metode de a tunde părul, veloterapia.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cristi Pascu: „Nu vă tundeţi părul cu flacăra de la lumânare!” Iată ce riscuri implică  veloterapia!

Hairstylistul Cristi Pascu nu ne recomandă să apelăm la una din cele mai noi şi mai în vogă metode de a tunde părul, veloterapia.

Tehnica Velaterapiei, care constă în tăierea părului cu focul, a fost adusă în actualitate recent de supermodelul Victoria’s Secret, Allessandra Ambrosio, după ce aceasta a postat o fotografie pe Instagram în care se expunea scurtându-şi părul cu flacăra unei lumânări.

Acest procedeu de coafură brazilian a stârnit un val de critici în rândul hairstyliştilor din întreaga lume. Cel mai cunoscut hairstylist din România, Cristi Pascu, nu face excepţie şi explică motivele pentru care trebuie să vă feriţi de veloterapie.

“Această metodă este una primitivă şi mi se pare că unii nu mai ştiu ce să facă pentru a ieşi în evidenţă. Oricine poate observa că un fir de păr ars are terminaţii grosolane, departe de perfecţiune. Un fir de păr ars nu face nimic altceva decât să faciliteze despicarea ulterioară a părului. Această tehnică poate fi folositoare doar în mică măsură, atunci când părul este ondulat şi foarte uscat la vârfuri. Personal, nu recomand această metodă şi nu o consider adecvată epocii în care trăim”, declară Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentaţi hairstylişti din România, cu o activitate în domeniu de peste 20 de ani. Iniţiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din România”, Cristi Pascu le oferă şansa celor talentaţi şi pasionaţi de coafură să devină hairstylişti profesionişti, prin Academia de Coafură Cristi Pascu.

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: