Cristi Pascu, moda 2016 la tunsorile masculine: stilul disconnected

Anul 2016 aduce noutăţi în coafură şi pentru bărbaţi. Hairstylistul Cristi Pascu menţionează că stilul “disconnected” este principalul trend, fiind adoptat deja de David Beckham şi Justin Bieber.
  • Publicat:

Anul 2016 aduce noutăţi în coafură şi pentru bărbaţi. Hairstylistul Cristi Pascu menţionează că stilul “disconnected” este principalul trend, fiind adoptat deja de David Beckham şi Justin Bieber.

“Acest stil de tunsoare a fost promovat foarte tare de anumiţi hairstylişti şi a fost adoptat din moda feminină, tocmai pentru a ajuta şi fizionomiile bărbaţilor. Trăim într-o eră în care bărbaţii sunt mai atenţi ca niciodată cu aspectul lor, iar coafura joacă un rol foarte important şi trebuie gândită în funcţie de proporţiile feţei”, declară hairstylistul Cristi Pascu.

Noul stil de coafură presupune o îmbinare între părul tuns foarte scurt şi părul lung şi oferă un aer cool în special bărbaţilor care au faţa rotundă sau colţuroasă.

“Aceasta tehnică, numită constă în tunderea foarte scurtă, uneori aproape de piele a lateralelor şi spatelui, partea de sus rămânând mai lungă decât restul părului.  Părul lung dă volum, alungeşte faţa şi pune într-o lumină foarte bună fizionomia bărbatului. Această tunsoare este cool şi este recomandată mai ales bărbaţilor care au faţa rotundă sau colţuroasă. A fost promovată cu succes în ultima perioadă de David Beckham şi Justin Bieber şi a ajuns astfel una dintre cele mai în vogă coafuri masculine”, menţionează Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentaţi hairstylişti din România, cu o activitate în domeniu de peste 20 de ani. Iniţiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din România”, Cristi Pascu le oferă şansa celor talentaţi şi pasionaţi de coafură să devină hairstylişti profesionişti, prin Academia de Coafură Cristi Pascu.

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân