Coronavirus la Hollywood! Un mare actor testat pozitiv!

Tom Hanks a dat jucat în „Inferno”, o adaptare pentru cinematografie a romanului lui Dan Brown, în care se vorbeşte despre o epidemie mondială.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Coronavirus la Hollywood! Un mare actor testat pozitiv!
foto shutterstock/ Tom Hanks testat pozitiv cu noul coronavirus

Actorul American Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi se aflau în Australia şi se pregăteau pentru producţia unui nou film.

Câştigător al premiului Oscar, Tom Hanks în vârstă de 63 de ani, intenţiona să realizeze un film biografic despre viaţa lui Elvis Presley. Primele simptome au fost resimţite de soţia sa, Rita Wilson, 63 de ani, actriţă şi cântăreaţă. Rita susţinuse de curând concerte în Brisbane şi Sidney, Australia.

“Eram obosiţi fără motiv, ne-am simţit rău, aveam dureri şi febră. Rita a avut frisoane care veneau şi treceau”, a scris actorul pe contul său de Instagram.
Acum cei doi au fost izolaţi şi sunt în tratament, iar actorul din Forest Gump a declarant că îţi va ţine fanii la curent cu noutăţile.

„Oficialii medicali au protocoale pe trebuie să le respectăm. Noi, familia Hanks vom fi testaţi, izolaţi şi supravegheaţi cât va fi necesar pentru sănătatea publică şi pentru binele nostru”, a mai scris actorul.

În acelaşi timp, compania producătoare a filmului, Warner Bros, transmis un comunicat în care precizează că “sănătatea şi siguranţa membrilor companiei noastre este  prioritate de top, aşa încât vom lua toate măsurile necesare pentru a-I proteja pe cei care lucrează în diferite zone ale lumii.”

Australia are, în acest moment 130 de cazuri confirmate, iar Statele Unite au suspendat pe 30 de zile toate intrările celor care vin din Europa.
Tom Hanks este unul din cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood şi este câştigărtor a doua premii Oscar la categoria cel mai bun actor pentru rolurile din  „Philadelphia” şi „Forrest Gump”.
Un fapt demn de menţionat este că, în 2016, Tom Hanks a dat jucat în „Inferno”, o adaptare pentru cinematografie a romanului lui Dan Brown, în care se vorbeşte despre o epidemie mondială care cuprinde omenirea şi care ar fi fost cauzată de un virus conceput să mai împuţineze populaţia globului.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”