Consultatii gratuite pentru cardiaci, pana la sfarsitul lunii aprilie

In perioada 21 martie - 30 aprilie, in cadrul campaniei “Fara ea nu poti iubi”, Gral Medical ofera o consultatie gratuita la specialistul cardiolog si reducere 20% pentru interventia CardioFort si orice investigatie suplimentara necesara pentru intocmirea dosarului de calificare, efectuata la Gral Medical.
Consultatii gratuite pentru cardiaci, pana la sfarsitul lunii aprilie
Consultatii gratuite pentru cardiaci, pana lasfarsitul lunii aprilie

Nu uitati! In perioada 21 martie – 30 aprilie, in cadrul campaniei „Fara ea nu poti iubi”, Gral Medical ofera o consultatie gratuita la specialistul cardiolog si reducere 20% pentru interventia CardioFort si orice investigatie suplimentara necesara pentru intocmirea dosarului de calificare, efectuata la Gral Medical.

Tratamentul CardioFort este o premiera in sistemul privat din Romania, atat prin inovatia din domeniu, dar si prin caracterul noninvaziv al interventiei.

Pacientii care au un diagnostic de cardiopatie ischemica pot prezenta analizele si investigatiile efectuate deja (fara a le mai reface).

Mai multe detalii legate de tratamentul revolutionar puteti obtine aici.

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Mezoterapia ne scapa de celulita
Mezoterapia ne scapa de celulita
Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice