Conferința internațională „Experiențele vindecării”, un eveniment pe înțelesul tuturor

Lilium Life Institute organizează în data de 8 septembrie 2023 prima ediție a Conferinței internaționale „Experiențele Vindecării".
  • Publicat:
Conferința internațională „Experiențele vindecării”, un eveniment pe înțelesul tuturor

Lilium Life Institute organizează, în parteneriat cu editura Didactica Publishing House și cu Fundația Inimă pentru Inimă, în data de 8 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, prima ediție a Conferinței internaționale „Experiențele Vindecării”, la Opera Națională din București. Evenimentul se adresează publicului larg, nefiind unul rezervat exclusiv specialiștilor, dar cu subiecte de interes actual explicate într-un limbaj accesibil oricui.

Tematica abordată se va centra pe domeniile neuroștiințelor, imunologiei, longevității, soluțiilor de avangardă în prevenția și tratamentul maladiilor neurodegenerative, autismului, bolilor autoimune și cancerului.

Rezultatele cercetărilor ce vor fi comunicate în domeniul neuroștiințelor pornesc de la conștiința și impactul emoțiilor pozitive, al mediului și stilului de viață asupra creierului până la soluții validate în cazuri de autism și afecțiuni degenerative, precum Alzheimer sau Parkinson. Imunitatea, ca proces continuu ce oferă protecție, vindecare și refacere a organismului împotriva majorității maladiilor, va fi tema unei prezentări ce anunță rezultate practice deosebit de încurajatoare pentru refacerea și consolidarea funcțiilor acestui sistem incredibil de complex.

Paradigma longevității, exprimată ca speranță de viață trăită în sănătate, energie și vitalitate, va fi abordată prin prisma metodelor de identificare a cauzelor ce oferă predictibilitate și aduc din invizibil în vizibil disfuncțiile ce pot fi acum abordate țintit, cu soluții inovatoare, de ultimă generație. Măsurarea lungimii telomerilor, importanța acestora pentru longevitate, dar și tratamentele unice, inițiate, studiate și validate, vor fi prezentate în premieră în România de către un mare expert în domeniu din Japonia.

Agenda conferinței „Experiențele vindecării”:

  • „Rolul alimentației sănătoase, al apei și al emoțiilor în asigurarea sănătății și longevității creierului” – Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, neurochirurg eminent, membru de onoare al Academiei Române.
  • „Terapiile de susținere a sistemului imunitar pentru activarea mecanismelor de auto-vindecare”- Prof. Dr. Toshio Inui, Japonia, imunolog de talie mondială.
  • „Apa ca mediu de transmitere cuantică a informației, atât în sănătate, cât și în boală” – Lector universitar Dr. Mihaela Gheorghiu, șef de lucrări la Disciplina de Fiziopatologie și Imunologie UMF „Carol Davila”
  • „Aplicațiile fizicii cuantice în identificarea factorilor ce conduc la accelerarea îmbătrânirii” – Dr. Liana Barnoș, medic – medicină generală, fondatorul Lilium Life Institute.
  • „Experiența vindecării din perspectiva personală, calea spirituală a vindecării și cum o poate accesa oricine” – Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan;
  • „Cele 7 principii de bază pentru o viată traită în sănătate” – Dr. Antonio Jimenez, fondator al clinicilor Hope4Cancer din Mexic.

PROGRAMUL CONFERINȚEI:

09:30 – 10:00 – Primirea invitaților
10:00 – 12:15 – Prima parte a conferinței
12:15 – 12:30 – Sesiune de întrebări & răspunsuri
12:30 – 13:30 – Pauză de prânz
13:30 – 16:00 – Partea a doua a conferinței
16:00 – 16:30 – Sesiune de întrebări & răspunsuri
17:00 – 19:00 – Sesiune meet & greet si lansare de carte – doar ptr VIP*

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân