Cea mai simplă metodă prin care poţi păcăli pofta de dulce

Uneori, nu e simplu sa stai departe de tentatiile dulci ale verii. Nu e nici o problema daca o data pe saptamana te refugiezi intr-o inghetata uriasa sau o prajitura delicioasa. Insa daca nu vrei sa te ingrasi, trebuie sa faci anumite compromisuri.
26.06.2014
Cea mai simplă metodă prin care poţi păcăli pofta de dulce

Uneori, nu e simplu să stai departe de tentaţiile dulci ale verii. Nu e nici o problemă dacă o  dată pe săptămână te refugiezi într-o îngheţată uriaşă sau o prăjitură delicioasă.

Însă dacă nu vrei să te îngraşi, trebuie să faci anumite compromisuri.

De aceea, când ai da orice şi oricât pentru ceva scandalos de bun, încearcă să te refugiezi în deserturi uşoare sau ceaiuri.

Pentru început, îţi propunem un truc simplu: cumpără câteva iaurturi cu fructe şi îndulcitor. Pune-le o oră la congelator şi presară apoi deasupra câteva bucăţele de fructe proaspete. Încearcă zmeura, afinele sau piersicile. E ca şi cum ai savura o îngheţată, însă fără un număr mare de calorii.

Apoi, dacă simţi că nu te-au satisfacut iaurturile şi eşti tentată să mănânci bunătăţi cu zahăr, încearcă să îţi păcăleşti papilele cu un ceai de mentă. Stimulează digestia şi te va ajuta să ai un abdomen plat. Iar marele avantaj este că îţi taie pofta de dulce. Rece, de la frigider, este un adevărat antidot pentru caniculă. 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Secretele unei relaţii de lungă durată
Secretele unei relaţii de lungă durată
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres
Recomandări: