Cea mai simplă metodă de a vă calma

Profesorul Peter Suedfeld de la Universitatea of British Columbia susţine că ne putem calma repede dacă ne întindem pe pat, într-o cameră întunecată.
Cea mai simplă metodă de a vă calma

Câţi dintre noi nu ajung zilnic acasă cu sângele fierbând în vene după o zi grea şi lungă la serviciu? Şi câţi dintre aceştia nu îşi varsă nervii pe cei dragi?

Ei bine, din pricina stilului de viaţă accelerat, multe persoane ajung să ia calmante sau alte medicamente pentru a se relaxa ori pentru a reuşi să doarmă. Totuşi, există o metodă extrem de simplă pentru a ne relaxa şi a alunga orice gând negru.

Profesorul Peter Suedfeld de la Universitatea of British Columbia susţine că ne putem calma repede dacă ne întindem pe pat, într-o cameră întunecată. Cu cât este mai întuneric şi mai linişte, cu atât mai repede va fi indusă starea zen. Dacă există sunete asupra cărora nu aveţi nici un control, vă puteţi ajuta de o pereche de căşti care să vă acopere urechile.
 

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică