Ce produse noi au pentru sănătatea ta au mai apărut pe piaţă?

Iată patru produse noi care îţi pot fi de folos pentru sănătatea ta.
  • Publicat:
Ce produse noi au pentru sănătatea ta au mai apărut pe piaţă?
Foto: 123rf.com

Iată patru produse noi care îţi pot fi de folos pentru sănătatea ta.

Împotriva stresului

Stresul apare atunci când se produce un dezechilibru între acţiunea factorilor externi asupra organismului şi capacitatea reală de răspuns a acestuia, tradus prin simptome ca oboseală, nervozitate, suprasolicitare fizică şi psihică.

Stilul de viaţă actual a făcut ca stresul să devină o parte din cotidian şi ne determină uneori să transformam situaţii care în mod normal nu ne-ar deranja, în unele percepute ca fiind cu adevărat dramatice. Acesta este momentul când simptomele stresului devin deranjante în viaţa de zi cu zi, iar persoanele afectate decid să intervină, încercând să controleze stările de stres prin diverse metode.

Sanofi a lansat MagneVie Stress Resist®, o formulă inovatoare, cu dublă acţiune în controlul stărilor de stres: creşte rezistenţa la stres şi nivelul de energie al organismului.

MagneVie Stress Resist® este o formulă inovatoare de extracte naturale, minerale şi vitamine cu dublă acţiune în controlul stărilor de stres şi oboseală: creşte rezistenţa la stres şi nivelul de energie al organismului. Conţine extract de Rhodiola Rosea, magneziu marin japonez şi vitaminele B6 şi B9 şi intervine în cele 3 faze ale stresului, pentru a sprijini organismul să răspundă adaptat perioadelor aglomerate şi solicitante.
 

 

Cu efect dezinfectant

Şerveţelele dezinfectante Klintensiv sunt ideale pentru orice tip de suprafaţă şi au un spectru complet de acţiune biocidă. Ele acţionează şi dezinfectează rapid toate zonele cu un risc ridicat de infecţie si care au nevoie de intervenţie rapidă.

Cabine de duş, căzi, vase de toaletă, cărucioare, mese de bucătărie, scaune pentru hrănirea bebeluşilor, scări, pardoseli, mânere de uşi, săli de aşteptare, instalaţii de climatizare. 

Şerveţelele dezinfectante Klintensiv sunt impregnate cu o soluţie dezinfectantă de nivel înalt, gata de utilizare, pentru orice tip de suprafaţă. Ele sunt compatibile cu orice tip de material: ciment, mozaic, linoleum, gresie, lemn lustruit, faianţă sau vopsea de ulei, ceramică, porţelan, sticlărie, plexiglas, cauciuc, metal, fibra optica. Eficienţa se menţine în prezenţa materiilor organice proteice.
Şerveţelele dezinfectante de suprafeţe Klintesiv sunt avizate şi atestate de Ministerul Sănătaţii din România.

Pentru igiena intimă

Uscăciunea vaginală este o problemă intimă cu un impact major asupra calităţii vieţii oricărei femei. Aceasta poate fi însoţită de simptome precum senzaţia de uscăciune, arsură, mâncărime şi durere în vagin şi în zona genitală externă. Se manifestă prin durere, disconfort, scăderea sau chiar pierderea interesului sexual. 

Este important de ştiut că această problemă poate apărea în viaţa oricărei femei şi este adesea cauzată de o scădere a producţiei de estrogen sau de alte dezechilibre hormonale.

Vagisan Moistcream Cremă Vaginală Hidratantă – o cremă albă fină, ce oferă atât lipide (grăsimi), cât şi hidratare mucoasei vaginale şi zonei genitale externe. Poate fi utilizată atât intravaginal (cu ajutorul aplicatorului), cât şi în zona genitală externă. Poate fi folosită şi ca lubrifiant în timpul contactului sexual şi nu afectează motilitatea spermatozoizilor.

Vagisan Moistcream Cremolum Ovule – este o alternativă pentru femeile care nu doresc sau nu pot să folosească un aplicator. Având o formulă specială, ovulele se topesc la căldura vaginului şi – împreună cu fluidul vaginal – formează o cremă hidratantă pentru mucoasa vaginală cu un efect calmant de durată. Ovulele conţin cantităţi mici de acid lactic care conferă cremei un pH de 4,5, ajutând la menţinerea unui mediu vaginal sănătos.

Vagisan Loţiune pentru Igiena Intimă – o loţiune deosebit de delicată pentru igiena zonei intime externe. Utilizarea acesteia ajută la conservarea mantalei acide naturale de protecţie a pielii din zona intimă, iar muşeţelul din formula sa are rol calmant. Folosirea constantă a acestui produs  ajută la prevenirea iritaţiilor ce pot apărea în zona intimă. 

Din dorinţa de a preveni şi trata infecţiile intime au fost create capsulele vaginale Mastrelle Flora Plus  – produs pe bază de complex prebiotic activ, d-xylitol, vitamine şi acid hialuronic.

Este un dispozitive medical indicat in preventia si tratamentul de sustinere al candidozei vaginale si vaginitei bacteriene. Restabileste pH-ul vaginal si reface flora vaginala saprofita constituita in principal din lactobacili,  calmeaza pruritul, iritatiile, usturimile vaginale si combate scurgerile anormale si durerile din timpul actului sexual.

Urmărește CSID.ro pe Google News
3 noutăţi pentru dieta ta
3 noutăţi pentru dieta ta
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”