Ce mănâncă Adele la micul dejun, prânz și cină

Nu ai cum să treci cu vederea transformarea prin care a trecut cântăreața Adele. Iată ce mănâncă Adele dimineața, la prânz și seara.
  • Publicat:
Ce mănâncă Adele la micul dejun, prânz și cină
Foto: shutterstock

Nu ai cum să treci cu vederea transformarea prin care a trecut cântăreața Adele, chiar dacă nu este o noutate. Faptul că în continuare reușește să se mențină ce a ajuns la rezultatele la care multe femei supraponderale visează, vedeta continuă să inspire cu fiecare apariție. Au trecut doi ani de când viața artistei în vârstă de 33 de ani s-a schimbat radical și a reușit să slăbească aproximativ 45 de kilograme cu ajutorul dietei Sirtfood. Dieta Sirtfood presupune eliminarea din alimentație a alimentelor procesate, zahărului, produselor lactate grase și rădăcinoaselor. Iată ce mănâncă Adele dimineața, la prânz și seara.

Ce mănâncă Adele

La micul dejun

Adele a menționat pentru revista Vogue că nu a practicat postul intermitent, unul dintre cele mai mari trenduri printre vedete în procesul de slăbire. Asta înseamnă că artista nu și-a luat rămas bun de la micul dejun. Câștigătoarea premiului Grammy a povestit într-un interviu pentru publicația britanică Vogue că obișnuia să bea 10 căni de ceai cu două lingurițe de zahăr și că, în principiu, preferă ceaiul, nu cafeaua. În prezent, cântăreața își începe dimineața cu o cană de ceai, fără zahăr și continuă cu un iaurt de soia cu fructe de pădure, nuci și ciocolată neagră, scrie The Food Network.

La prânz

Pentru că în tot acest proces mersul la sală a făcut parte din rutina ei, știm că după antrenament este foarte important să mâncăm corect pentru a ne reface țesuturile. La prânz, Adele consumă o salată kale cu pătrunjel, mere și nuci alături de ulei de măsline și suc de lămâie. De asemenea, mai optează pentru tabbouleh cu avocado, roșii, curmale, pătrunjel și dressing cu lămâie și ulei de măsline.

La cină

Pentru cină optează pentru carnea de pui la grătar cu salată kale, ceapă, roșii și sos salsa.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân