Ce faci weekendul acesta?

O noapte cu muzee deschise mult dupa miezul noptii, petreceri peste petreceri si nu in ultimul rand filme bune la un festival si mai bun.
  • Publicat:
Ce faci weekendul acesta?
Ce faci weekendul acesta?

Ce ne aduce sfarsitul de saptamana? Nu mare lucru… Un posibil amanat megaconcert Depeche Mode, o noapte cu muzee deschise mult dupa miezul noptii, petreceri peste petreceri si nu in ultimul rand filme bune la un festival si mai bun.

Depeche Mode vor canta pe 16 mai in Parcul Izvor, spun optimistii care nu cred zvonurile venite de bulgari. Ce se stie sigur momentan e ca nu se stie nimic sigur. Dave Gahan se afla inca sub suprveghere medicala.

Concertul de la Atena este amanat, la fel si cel de la Istanbul. Iar Bucurestiul spera. In asteptarea unor vesti mai bune, Time Out va ofera o trecere in revista a istoriei Depeche Mode.

De la ceva incert trecem la lucruri 100% sigure. Noaptea Muzeelor se tine si anul acesta, e drept cu ceva absente notabile. RATB este si anul acesta partener al proiectului asa ca nu trebuie sa va faceti griji legate de transportul de la un muzeu la altul.

Singura problema va aparea evident in lupta cu timpul. Time Out va ajuta sa alegeti ce e mai bun din oferta nocturna a muzeelor bucurestene astfel incat sa nu ratati nimic din ce v-ar putea interesa.

Pentru clubberii din voi, weekendul ce vine intra la categoria „de tinut minte”. In Hala ajunge tocmai din Franta, Mr Oizo. Dj-ul care acum ceva ani buni transforma un „flat beat” intr-un hit international. Intalnirea cu geniul(?) din spatele muppett-ului ajuns vedeta incepe de la orele 22.

Daca pentru unii dintre voi muzica inseamna mai mult decat doua platane si niste boxe, atunci trebuie sa dati o fuga pe la Art Jazz. De la ora noua seara aveti intalnire cu Lucian Ban, Cristi Soleanu si Sorin Romanescu. Se anunta o seara cu jazz de cea mai buna calitate.

Alte concerte sambata aceasta: Farmacie si Pompe Funebre in Clubul Taranului, Handsome Furs si  Mes Quins  in Control, KUMM la Clubul Taranului, Marius Mihalache & Ovidiu Lipan Tandarica la Amfiteatrul Mihai Eminescu iar Tudor Gheorghe revine cu „Mahalaua, mon amour”, duminica la Sala Palatului.

Pentru cinefili si fani de comedii „de cuplu” in egala masura, „Duplicity” cu Clive Owen si Julia Robert, este o alegere multumitoare. Evident, noi recomandam un drum pana la Cannes. Am auzit ca apa si filmele sunt grozave in aceasta perioada a anului.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân