Ce cadou excentric a primit Kate Moss de ziua ei de naştere

Top-modelul Kate Moss, care împlineşte joi vârsta de 40 de ani, a primit cadou un sejur de o săptămână, care în mod obişnuit costă 280.000 de lire sterline (337.837 euro) pe Insula Necker din Caraibe, deţinută de prietenul acesteia omul de afaceri britanic Richard Branson.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce cadou excentric a primit Kate Moss de ziua ei de naştere

Top-modelul Kate Moss, care împlineşte joi vârsta de 40 de ani, a primit cadou un sejur de o săptămână, care în mod obişnuit costă 280.000 de lire sterline (337.837 euro) pe Insula Necker din Caraibe, deţinută de prietenul acesteia omul de afaceri britanic Richard Branson, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Kate Moss s-a deplasat deja cu avionul spre Insula Necker, situată în Marea Caraibilor, împreună cu soţul ei Jamie Hince. Printre invitaţii pe insulă se numără prieteni apropiaţi ai top-modelului, printre care designerul Sadie Frost şi stilistul James Brown.

„Kate nu a dorit agitaţia (…) şi fotografii din Londra. A hotărât să sărbătorească într-un cerc restrâns”, a declarat o sursă pentru publicaţia The Mirror.

Insula Necker este o destinaţie de vacanţă exclusivistă pentru celebrităţi, atrase de liniştea şi de intimitatea acestui loc. Printre oaspeţii celebri care au vizitat insula se numără Ronnie Wood, Harry Styles, Bradley Cooper, Paul McCartney şi prinţul Harry al Marii Britanii.

De asemenea, pe această insulă actriţa Kate Winslet l-a cunoscut în august 2011 pe actualul ei soţ Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”