Care a fost primul cuvânt rostit de fetiţa lui Mark Zukerberg

Fiica lui Mark Zuckerberg cu Priscilla Chan, în vârstă de un an, a rostit primul ei cuvânt. Iată care a fost acesta! Nu e „mama”, nu e „tata”.
Care a fost primul cuvânt rostit de fetiţa lui Mark Zukerberg

Fiica lui Mark Zuckerberg cu Priscilla Chan, în vârstă de un an, a rostit primul ei cuvânt. Fetiţa Max a spus „câine” pentru a-şi arăta dragostea pentru Beast, ciobănesc unguresc al familiei, relatează today.com, citat de Mediafax.

CEO-ul de la Facebook, în vârstă de 32 de ani, a împărtăşit vestea cu lumea largă pe site-ul său şi pe reţelele sociale, desigur, împreună cu o fotografie simpatică.

„Max iubeşte câinele. Primul ei cuvânt: câine”, a scris Mark Zuckerberg pe Facebook. În timp ce câinele Beast a devenit un star în social media, obţinând mai mult de 2 milioane de fani pe Facebook, Zuckerberg şi Chan nu plănuiesc să o expună astfel pe Max, fiica lor.

„Max va avea propria pagină de Facebook, dar va trebui să aştepte până când împlineşte 13 ani, atunci când e destul de mare pentru a avea un cont”, a declarat Chan pentru Savannah, referindu-se la vârsta minimă a utilizatorilor care doresc să-şi creeze un cont. „Trebuie să urmeze regulile”, a adăugat Chan.


Mark Zuckerberg este în prezent unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, având o avere estimată de Forbes la 45,7 miliarde de dolari.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.