Cardiaci, fugiţi de trafic!

Au supravieţuit unui infarct, dar nu vor supravieţui urbelor cu trafic supraaglomerat – avertizarea vine din partea cardiologilor de la Beth Israel Deaconess Medical Center, Boston.
Cardiaci, fugiţi de trafic!

Au supravieţuit unui infarct, dar nu vor supravieţui urbelor cu trafic supraaglomerat – avertizarea vine din partea cardiologilor de la Beth Israel Deaconess Medical Center, Boston, îngrijoraţi de evoluţia sănătăţii pacienţilor lor.

În urma cercetărilor efectuate, aceştia au constatat că persoanele care s-au refăcut în urma unui atac de cord îşi riscă enorm sănătatea dacă aleg să locuiască la maximum 100 de metri distanţă de o arteră intens traficată. Poluarea atmosferică şi fonică le-ar putea veni de hac acestor “supravieţuitori”.

Sursa: ediţia tipărită a revistei Ce se întâmplă, doctore?
 

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică