ProSport schimbă măsura: XL toată vara!

De mâine, 8 iunie, ProSport apare într-un nou format: dimensiuni mari, broadsheet 40x63 mm, la acelaşi preţ ca şi până acum, 2 lei şi va putea fi găsit la toate punctele de difuzare a presei.
ProSport schimbă măsura: XL toată vara!

De mâine, 8 iunie, ProSport apare într-un nou format: dimensiuni mari, broadsheet 40×63 mm, la acelaşi preţ ca şi până acum, 2 lei şi va putea fi găsit la toate punctele de difuzare a presei.

“ProSport este ziarul care are curajul să se relanseze, începând din 8 iunie, pe formatul broadsheet, într-o perioadă în care multe ziare îşi închid apariţia, îşi reduc numărul de pagini, scad în vânzări, îşi micşorează formatul. Pe perioada Campionatului European şi a Jocurilor Olimpice, urmărim să oferim cititorilor noştri, o experienţă media specială” spune Lucian Lipovan, redactor-şef al cotidianului.

Noul format aduce o structurare mai bună a paginii, poze mai mari, spectaculoase, infografii de impact, conţinut editorial mai amplu.

Prima ediţie pe format broadsheet, din 8 iunie include, în cele 12 pagini ale sale, o infografie spectaculoasă a celor 8 stadioane ce vor găzdui meciurile Euro 2012.

Avantajele unui astfel de ziar din punct de vedere estetic şi editorial fac din ProSport un ziar de citit acasă, la birou, în locurile în care cititorul se poate bucura relaxat de evenimentele sportive care îl pasionează. Acţiunea, dinamismul, pasiunea, imaginile spectaculoase, chipurile sportivilor chinuiţi de efort dar şi sclipind de bucuria victoriei, vor fi  puse în valoare prin formatul broadsheet.
 

Tags:
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele digestive