Când iese Mercur din Retrograd, în octombrie 2022. Următoarea perioadă ghinionistă începe în decembrie

  • Publicat:
Când iese Mercur din Retrograd, în octombrie 2022. Următoarea perioadă ghinionistă începe în decembrie
Mercur iese din Retrograd pe 1 octombrie 2022 / Foto: Shutterstock

Mulți se întreabă de câteva săptămâni când iese Mercur din Retrograd. Avem vești bune: perioada ghinionistă nu mai durează mult. Mercur Retrograd a început pe 9 septembrie și se încheie pe 2 octombrie, 2022. Aceasta este a treia oară când Mercur intră în Retrograd anul acesta.

Astrologii numesc perioada de Mercur Retrograd atunci când această planetă pare să circule „invers”. Perioada este considerată de pasionații de astrologie ca fiind plină de confuzie, frustrare, amânare.

Cu toate acestea, Mercur în Retrograd este o perioadă excelentă pentru a reflecta la trecut, pentru a face introspecții și se spune că intuiția este la cote maxime. Coincidențele pot fi extraordinare.

Când iese Mercur din Retrograd, în octombrie 2022

Mercur a fost în Retrograd în 2022 de trei ori până acum: intervalul 13 ianuarie – 3 februarie,  10 mai – 2 iunie și 9 septembrie – 1 octombrie. Perioada ghinionistă se termină astfel în curând, odată cu ieșirea lui Mercur din Retrograd.

Mercur intră din nou în retrograd în decembrie 2022

Următoarea perioadă când Mercur va circula „invers” va fi în intervalul 28 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023. Așadar, finalul de an și începutul viitorului an anunță o perioadă tulbure.

Ce să faci când este Mercur în Retrograd

Planta Mercur guvernează comunicarea în toate formele ei – ascultarea, scrisul, cititul, vorbitul ș.a.m.d. – dar și activități precum negocieri și contracte.

E indicat astfel, să rămânem flexibili, răbdători și înțelegători, să ne oferim mai mult timp pentru călătorii. De asemenea, e bine să evităm să semnăm contracte de care nu suntem siguri. Să verificăm de două ori înainte să trimitem un e-mail important sau înainte să facem rezervare pentru o vacanță.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân