Bunică la 33 de ani. „Fetița mea de 14 ani e însărcinată. Am fost șocată când am aflat”

Kerrie Coles a fost șocată când fiica ei cea mică, Hollie, i-a spus că este însărcinată la vârsta de 14 ani.
  • Publicat:
Bunică la 33 de ani.
sursa foto: Facebook Kerrie Coles

O femeie s-ar putea să devină una dintre cele mai tinere bunici din Marea Britanie. Kerrie Coles, în vârstă de 33 de ani, a declarat că este încântată că fiica ei de 14 ani îi va dărui un nepot. Adolescenta urmează să devină mamă pentru prima oară în februarie 2024. 

Fiica ei de 14 ani este însărcinată

Kerrie Coles, o britanică de 33 de ani, a recunoscut că fiica ei, Hollie Holgate, de doar 14 ani, va aduce pe lume un copil peste doar câteva luni. La începutul acestui an, adolescenta și-a anunțat mama că este însărcinată, spre șocul femeii.

Pe de altă parte, Kerrie Coles avea doar 16 ani când a născut-o pe fiica ei cea mare, Millie, iar un an mai târziu, a născut-o pe cea de-a doua, Hollie. Acum, fiica cea mică i-a mărturisit că se simte pregătită să devină mamă la o vârstă atât de fragedă.

Și mama ei a născut la o vârstă fragedă

”Am avut o viață liniștită. Urmându-i pașii mamei și urmându-i sfaturile mă face să fiu liniștită că pot face o treabă bună.”, a precizat copila de 14 ani.

Citește și: Regulile stricte pe care Kate Middleton a fost obligată să le respecte de fiecare dată când a născut

Femeia, originară din Milton Keynes, Buckinghamshire, abia așteaptă să-și cunoască nepotul.

”Abia aștept să o văd pe Hollie cum își crește copilul. Aștept cu nerăbdare să o văd crescând și să văd cum este ea ca părinte. Abia aștept să-mi cunosc nepotul.”, a spus și britanica.

Ce spune adolescenta

Hollie a spus că va urma toate sfaturile mamei sale și o laudă pe Kerrie pentru că este o mamă puternică.

„Sunt foarte entuziasmată să devin mamă, deoarece am avut-o pe mama mea ca pe un model puternic de părinte extraordinar. Știind că mama mea a fost o mamă tânără, mă face să mă simt confortabil să vorbesc cu ea despre orice și să știu că îmi poate da cele mai bune sfaturi”, a mai completat adolescenta.

Familiile îi susțin pe cei doi tineri

Tânăra de 14 ani spune că se simte susținută de mama ei și de familia tatălui copilului: „M-am simțit copleșită, am fost șocată și nu știam cum mă voi adapta la ceva atât de mare. Am fost atât de ușurată că mama a rămas alături de mine, m-am simțit supărată pe mine pentru că am dezamăgit-o.”

Inițial, mama ei a fost îngrozită la aflarea veștii că fiica ei cea mică este gravidă, dar a promis că îi va susține decizia.

„Am fost șocată când am aflat. Ne-am dus la clinică și medicul a spus că are o sarcină avansată. I-am spus că voi rămâne alături de ea. A trebuit să rămân alături de ea”, a explicat Kerrie Coles.

Sursa: Mirror.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan