Boost Up – tehnologie specială pentru păr cu volum, în premieră în România

Părul cu volum a fost mereu un deziderat al frumuseţii feminine, existând numeroase trucuri la care se apelează, însă având ca dezavantaj efectul de scurtă durată. Boost Up, o tehnică inovatoare din Rusia, oferă părului volum de la rădăcină, ce se păstrează pentru o perioadă de până la 6 luni.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Boost Up – tehnologie specială pentru păr cu volum, în premieră în România

Părul cu volum a fost mereu un deziderat al frumuseţii feminine, existând numeroase trucuri la care se apelează, însă având ca dezavantaj efectul de scurtă durată.

De aceea, salonul BeautyPlay aduce în premieră în România Boost Up, o tehnică inovatoare din Rusia, care oferă părului volum de la rădăcină, ce se păstrează pentru o perioadă de până la 6 luni.

La începutul acestei proceduri se aplică conţinutul special numit Boost Up numai pe rădăcinile părului, fără a atinge scalpul, iar nivelul de volum poate fi ales împreună cu stilistul – natural, vizibil sau „coama leului”.

Compoziţia nu conţine componenţi dăunători, ci este foarte hrănitor. Procedura în sine se bazează pe bio-ondulări ale volumului cu folosirea cisteaminei – cel mai activ component. Acest aminoacid, în amestec cu keratina, ajută la restructurarea părului, fără a-l deteriora. Cisteamina nu conţine amoniac, are un pH scăzut, dar include în componenţa sa un extract foarte eficient şi anume extractul de propolis, care previne iritarea scalpului.

În cazul în care părul este greu, fără volum, atunci cisteamina oferă o metodă ideală pentru menţinerea părului. Efectul acestui produs bifazic păstrează structura părului, îmbunătăţeşte şi stabilizează nivelul pH-ului. Toate componentele folosite în acest proces intră în contact unul cu altul, astfel încât părul capătă un filtru flexibil de protecţie. El păstrează elasticitatea şi structura internă a firului de păr, fiind recomandat atât pentru părul normal, cât şi pentru cel deteriorat.

După procedură ai posibilitatea de a-ţi coafa părul doar uscându-l cu föhn-ul, iar rezistenţa hair stylingului creşte.

Problema părului gras poate fi rezolvată deoarece nu mai sunt necesare spălări zilnice, iar acesta devine mai ascultător şi mai uşor de aranjat.

Pentru părul subţire, acest volum îmbunătăţeşte efectul tunsorii şi forma coafurii, părul putând fi ondulat şi vopsit chiar în aceeaşi zi. În cazul în care vă prinde ploaia, volumul se va păstra în continuare.

Viktorija Petrescu, manager al salonului BeautyPlay, a fost cea care a urmat trainingul Boost Up în Lituania şi a hotărât să aducă această tehnică şi în România:

“Merg constant la cursuri, atât în ţară, cât şi în străinătate şi trebuie să recunosc că această tehnică m-a impresionat. Deşi la salon punem şi extensii de păr de toate tipurile, clientele îmi cereau pachetul complet, să aibă şi lungimea şi volumul dorit, de aceea am dorit să o fac cunoscută şi publicului din România.”

Volumul durează între 3 şi 6 luni şi ritualul de îngrijire este foarte simplu: după spălare, părul trebuie uscat cu capul în jos, pentru a păstra cât mai mult efectul. În zona rădăcinii, dacă atingi cu vârful degetelor, se va simţi ca un puf uşor, acesta fiind efectul tehnicii, dar care poate fi uşor îndreptat cu soluţii fixative. Lungimea părului în sine nu este atinsă, el rămânând drept, prin urmare poate fi coafat sub orice formă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030