Beyonce, in rochia lui Jennifer Lopez! Stilistii dorm?

In ultima vreme, cantareata a aparut in videoclipuri sau pe la evenimente purtand haine si accesorii care au mai fost folosite si de alte vedete.
  • Publicat:
Beyonce, in rochia lui Jennifer Lopez! Stilistii dorm?
Beyonce, in rochia lui Jennifer Lopez! Stilistii dorm?

Ce se intampla cu stilistii lui Beyonce? Nu mai au inspiratie? In ultima vreme, cantareata a aparut in videoclipuri sau pe la evenimente purtand haine si accesorii care au mai fost folosite si de alte vedete.

Totul a pornit de la rochia tip sirena pe care Beyonce o afiseaza intr-un recent videoclip. Rochia sclipicioasa si foarte mulata nu ramane neremarcata, mai ales de catre Jennifer Lopez care a purtat-o intr-o sedinta foto de acum 10 ani!

Si asta nu e tot! Costumul care i-a facut pe cei din jur sa o compare pe cantareata cu Robocop e foarte asemanator cu cel purtat de Kylie Minogue in turneul din 2002. Manusa, de care Beyonce pare sa nu se mai desparta in ultima vreme, aduce si ea cu cea a australiencei Kylie.

Pana si machiajul artistei nu mai e original, din moment ce Rihanna l-a purtat si ea in videoclipul piesei Disturbia.

Iar ca dovada ca moda revine, probabil, stilistii au imbracat-o pe Beyonce intr-o bustiera care a aparut in 1992, in videoclipul plin de frumuseti al lui George Michael, Too Funky.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iarna asta se poarta caciulile haioase
Iarna asta se poarta caciulile haioase
Recomandare video
Cancerul colorectal (colon și rect): când se face operația minim invazivă