Beyonce, huiduită de fani! Artista şi-a lăsat publicul în ploaie timp de 20 de minute

Cântăreaţa Beyonce a urcat pe scenă cu o întârziere de 20 de minute, sâmbătă seară, la Festivalul V din Marea Britanie şi a fost fluierată de spectatori, nemulţumiţi de faptul că au fost nevoiţi să aştepte începerea show-ului artistei americane în condiţii meteorologice dificile
  • Publicat:
  • Actualizat:
Beyonce, huiduită de fani! Artista şi-a lăsat publicul în ploaie timp de 20 de minute

Cântăreaţa Beyonce a urcat pe scenă cu o întârziere de 20 de minute, sâmbătă seară, la Festivalul V din Marea Britanie şi a fost fluierată de spectatori, nemulţumiţi de faptul că au fost nevoiţi să aştepte începerea show-ului artistei americane în condiţii meteorologice dificile.

Potrivit contactmusic.com, citată de Mediafax, Beyonce a fost cap de afiş, sâmbătă, în seara de deschidere a acestui festival organizat în localitatea Chelmsford din Marea Britanie. Artista a urcat pe scenă cu o întârziere de 20 de minute, lăsându-şi fanii să o aştepte în condiţii meteorologice vitrege – ploaie şi vânt puternic.

Apariţia pe scenă a vedetei americane, care şi-a început concertul cu piesa „Run the World”, a fost întâmpinată cu un cor de fluierături şi de ironii.

Ulterior, cântăreaţa le-a mulţumit fanilor pentru că au aşteptat-o în acele condiţii meteorologice dificile:
„Vă mulţumesc că aţi aşteptat în ploaie. Acum, hai să ne distrăm puţin în ploaie. E o senzaţie plăcută, nu-i aşa?”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”