Andreea Marin: „Dacă ai o dietă corectă, nu exagerată, te poţi menţine într-o formă de care să nu-ţi fie ruşine”

Andreea Marin, jurat la emisiunea „Uite cine danseaza”, i-a acordat Corinei Caragea un interviu video denumit „Andreea Marin - Ora de sport”, in care povesteste care este rolul sportului in viata ei si ce fel de exercitii ii plac.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Andreea Marin: „Dacă ai o dietă corectă, nu exagerată, te poţi menţine într-o formă de care să nu-ţi fie ruşine”


Andreea Marin, jurat la emisiunea „Uite cine danseaza”, i-a acordat Corinei Caragea un interviu video denumit „Andreea Marin – Ora de sport”, in care povesteste care este rolul sportului in viata ei si ce fel de exercitii ii plac.

Ea spune ca miscarea poate fi facuta oriunde, nu neaparat la sala de sport, ci chiar si in parc, in aer liber.

Asadar, scuza „nu am timp sa merg la sala” nu este un motiv suficient de bun incat sa renuntati la miscare. 
 

De asemenea, vedeta a mai spus ca varsta este doar un numar pentru ea si ca incearca sa se bucure de fiecare moment, de toate lucrurile marunte ale vietii. 

„Andreea Marin cea pe care o stiu eu, nu cunoaste “Knock Out”- ul. In niciun ring in care intra – scena, platou tv, sport, iubire, presa mondena… Indiferent ca adversar este cantarul, timpul, destinul sau chiar ea insasi. Cade si se ridica de fiecare data mai puternica, mai ambitioasa, mai energica. Sportul este o constanta in viata ei, iar varsta… doar un numar. Am provocat-o la o ora de sport asa cum face ea zilnic, dincolo de lumina reflectoarelor, de rochiile cu trena, de zambet, de paparazzi si tabloide”, a scris Corina Caragea pe blogul ei. 

Cu o experienţă de peste 20 de ani în televiziune, radio şi presă scrisă, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate celebrităţi din România.

De-a lungul timpului, a produs si a prezentat producţii de succes, a fost corespondent special la Ceremonia acordării Premiilor Oscar ale Academiei Americane de film la Los Angeles, a fost director de programe şi este prima jurnalistă din România care a ecaladat vârful Kilimanjaro, Acoperişul Africii. Este Ambasador UNICEF, preşedinte al Fundaţiei Preţuieşte Viaţa şi se implică permanent în proiecte dedicate calităţii vieţii. În copilărie şi in adolescenţă, Andreea a urmat cursuri de dans sportiv, pasiunea sa fiind şi astăzi tangoul.

Sursa foto: Facebook 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân