Amor sau internet?

1 din 5 americani ar renunţa la sex timp de 1 an mai degrabă decât la internet, mediu care va genera 4.200 miliarde de dolari în 2016 în economia statelor G20, cu 70% mai mult faţă de 2011.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Amor sau internet?

1 din 5 americani ar renunţa la sex timp de 1 an mai degrabă decât la internet, mediu care va genera 4.200 miliarde de dolari în 2016 în economia statelor G20, cu 70% mai mult faţă de 2011, potrivit rezultatelor unui studiu efectuat de Boston Consulting Group (BCG).

Totodată, două treimi dintre americani ar renunţa la cafea timp de 1 an în favoarea internetului, iar suma medie cerută de un utilizator din SUA pentru a sta offline pentru 12 luni este de 2.500 de dolari, potrivit rezultatelor unui sondaj efectuat de BCG în statele G20, cele mai mari economii ale lumii, citat de Bloomberg.

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Cum să ai bucle sexy de vară
Cum să ai bucle sexy de vară
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân