„Am mers la spital pentru că aveam dureri cumplite de stomac, dar medicii mi-au zis că sunt gravidă și nasc!”

Mai născuse de două ori înainte, dar habar nu avea că este însărcinată pentru a treia oară.
  • Publicat:
sursa foto: Envato

O mamă care nu știa că este însărcinată a născut o fetiță perfect sănătoasă, după ce a ajuns la spital acuzând dureri mari de stomac. Tânăra de 33 de ani nu și-a dat seama că este în travaliu, cu toate că mai avusese două sarcini înainte. 

Femeia nu știa că este însărcinată

O femeie în vârstă de 33 de ani a mers la spital pentru că avea dureri mari de stomac. După ce a fost consultată de doctori, pacienta a aflat cu stupoare că este gravidă și intrase în travaliu.

Femeia, care era deja mamă a doi copii, a ajuns de urgență la spitalul din Capiat, Paraguay, acuzând dureri abdominale severe. A fost consultată și de un medic ginecolog, iar acesta a constatat că femeia urmează să aducă pe lume un copil, deși atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată, ea a răspuns că nu.

Directorul spitalului, Dr. Alba Ramos, a declarat că femeia a leșinat și a început să sângereze puternic. Apoi a intrat brusc în travaliu, fiind complet dilatată.

„Am mers la spital pentru că aveam dureri cumplite de stomac, dar medicii mi-au zis că sunt gravidă și nasc!”, a declarat ea.

Citește și: „Nimeni nu crede că fetița mea de 6 săptămâni a spus primul cuvânt!” – O mămică se laudă că bebelușa ei a început să vorbească la 45 de zile de la naștere

A intrat rapid în travaliu

Gravida a născut într-un salon din secția Urgențe, pentru că medicii nu au avut timp să o mai ducă pe pacientă la maternitatea din oraș. Din fericire, ea a născut o fetiță sănătoasă de trei kilograme.

Femeia a născut natural o fetiță sănătoasă de trei kilograme, după care a fost transferată împreună cu bebelușul ei la maternitate.

Se estimează că o femeie din 2.500 de persoane nu știe că este însărcinată decât înainte de a naște.

Citește și: A murit Fetița Invizibilă, copila căreia îi dispăruseră coastele și coloana vertebrală. Suferea de o boală genetică UNICĂ

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân