Alimentul minune care te scapă de grăsimea de pe abdomen

Pentru a arde grăsimea de pe abdomen nu ai nevoie de nicio pilulă magică, ci doar de „alimentul minune” pe care să-l introduci în dietă.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Alimentul minune care te scapă de grăsimea de pe abdomen
Foto: pexels.com

De-a lungul anilor, multe femei au fost preocupate de căutarea unei soluții prin care să ardă grăsimea de pe abdomen cât mai ușor și rapid. De la „pastila minune”, până la diete complicate, obiectivul fiecăreia dintre noi este de a reduce grăsimea abdominală. Din fericire, pentru a arde grăsimea de pe abdomen nu ai nevoie de nicio pilulă magică, ci doar de „alimentul minune” pe care să-l introduci în dietă.

Grepfrutul, alimentul minune cu cele mai multe beneficii pentru siluetă

Pentru a reduce grăsimea de pe abdomen trebuie să îmbrățișezi un stil de viață sănătos care presupune activitate fizică, o dietă sănătoasă și limitarea consumului de zahăr și alcool. Odată ce renunți la anumite obiceiuri nesănătoase, poți începe să pui accentul pe unul dintre cele mai eficiente alimente în acest sens: grepfrutul.

Din păcate nu există studii clinice care să confirme că în urma consumului de grepfrut arzi întreaga grăsime de pe abdomen și că în doar câteva zile te poți bucura de o siluetă sveltă, dar există studii care sugerează că în urma consumului de grepfrut se sprijină scăderea în greutatea și implicit arderea grăsimilor. Grepfrutul este o sursă de nutrienți ideală în procesul de slăbire, inclusiv de fibre. Date publicate în Journal of Medicinal Food vorbește despre consumul de grepfrut proaspăt înainte de masă, obicei care ajută la scăderea în greutate.

Potrivit datelor publicate în Food and Nutrition Research, greutatea, circumferința taliei și IMC-ul erau mai mici în rândul femeilor care au consumat grepfrut comparativ cu femeile care nu au mâncat deloc. Datele din studiile făcute pe animale sugerează că citricele conțin un flavonoid care reduce grăsimea.

Deși sunt necesare mai multe cercetări care să confirme beneficiile în privința scăderii în greutate, trebuie să avem în vedere următoarele aspecte: grepfrutul are puține calorii, nu conține grăsimi, nu conține zahăr adăugat și este fantastic în orice dietă. Este un aliment bogat în vitamina C, acid folic și vitamina A, toate necesare pentru menținerea siluetei și sănătății.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”