Alexandra Stan: Nu mai merg cu troleul, dar ma imbrac la fel de ieftin ca inainte

Alexandra Stan nu s-a imbogatit dupa succesul international care a “explodat” in vara anului trecut, ci a ramas in continuare o fata modesta.
Alexandra Stan: Nu mai merg cu troleul, dar ma imbrac la fel de ieftin ca inainte
Alexandra Stan: Nu mai merg cu troleul, dar ma imbrac la fel de ieftin ca inainte

Alexandra Stan nu s-a imbogatit dupa succesul international care a „explodat” in vara anului trecut, ci a ramas in continuare o fata modesta.

Cantareata care a isterizat o lume intreaga cu hit-ul „Mr. Saxobeat”a recunoscut ca desi viata ei s-a schimbat radical dupa succesul international de care se bucura, ea a ramas o tanara modesta care apreciaza din plin ceea ce are. „Da, conturile au crescut, e logic, dar nu m-am imbogatit. Nu mai merg cu troleul, nu mai am rate la banca, dar nu sunt bogata!”, a spus aceasta in emisiunea D Paparazzi.

Cantareata a explicat ca in afara de cateva perechi de pantofi mai scumpe pe care si le-a achizitionat pentru a le purta la diverse ocazii speciale, garderoba ei nu valoreaza o avere. „Ma imbrac la fel de ieftin ca inainte. Mi-am cumparat unele piese vestimentare pe care le port doar in clipuri, doar pe covorul rosu sau la emisiuni importante. Nu sunt genul care sa sufere de chestia asta”, a declarat Alexandra Stan.

Citeste si: Alexandra Stan – Artista anului 2011

Elena Nistor

Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată