A încetat din viață cel mai bătrân om din lume. Juan Vicente Perez Mora avea 114 ani

  • Publicat:
A încetat din viață cel mai bătrân om din lume. Juan Vicente Perez Mora avea 114 ani
Juan Vicente Perez Mora ar fi împlinit 115 ani peste două luni

Juan Vicente Perez Mora, cunoscut drept cel mai bătrân om din lume, a murit la vârsta de 114 ani. Venezueleanul a decedat marți, 2 aprilie. Familia lui a anunțat că octogenarul a decedat. 

A încetat din viață cel mai bătrân om din lume

A murit venezueleanul Juan Vicente Perez Mora la vârsta de 114 ani. El deținea titlul de cel mai bătrân om din lume scrie Daily Mail. Bătrânul avea 11 copii, 41 de nepoţi, 18 strănepoți și 12 stră-strănepoți.

Citește și: Au descoperit la bătrânețe că au fost schimbați la naștere. Povestea bărbaților care au dus alte vieți aproape șapte decenii

Juan Vicente Perez Mora ar fi împlinit 115 ani peste două luni

Juan Vicente Perez Mora era originar din El Cobre și a murit cu doar două luni înainte de a împlini 115 ani. În 2022, el a devenit celebru la nivel mondial, când a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai vârstnic bărbat din lume de către Guinness World Records.

A crescut într-o familie cu 10 copii

Juan Vicente Perez Mora a venit pe lume în data de 27 mai 1909. Toată viața a lucrat ca agricultor și făcea parte dintr-o familie cu mulți membri. El a fost al nouălea copil al părinților săi, din cei 10 copii. Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, i-a adus un ultim omagiu pe rețelele de socializare. Acesta l-a numit pe vârstnic un simbol al longevității și al tradițiilor venezuelene.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân