4 trends beautiful eyes

In acest sezon s-au trasat patru linii de machiaj
  • Publicat:
  • Actualizat:
4 trends beautiful eyes
4 trends beautiful eyes

In acest sezon s-au trasat patru linii de machiaj
Machiaj foarte natural – ochi pastrati in nuanta naturala: bej pal, banan foarte pal, alb.
Accente de alb puse pe pleoapa si un usor contur cu negru (sau eyeliner-ul negru).
Sprancene foarte bine finisate, dar nu foarte mult innegrite, lucrate frumos si gene intens rimelate.
Buze pline – buze colorate in nuante fructate, culori lucioase, hidratante, iar peste – lac de buze, pentru a fi cat mai pline, mai senzuale, intr-o nota potolita, vesela, colorata si de vara. Ai de ales intre doua nuante: fructate – zmeuriu, de capsuna, roz banan si de cafea cu lapte sau bej. Nuanta ciocolatie va da un aer glamour si sexy, gloss-ul sau rujul de buze ciocolatiu este tocmai bun pentru tinute de seara deosebite. Gloss plus rujul in nuante de bej sau de lila pot fi purtate  tot timpul – si ziua, si seara – cu un adaos de particule de gliter peste creeaza efectul de sarbatoare.

Atentie!

Tendintele pentru machiajul de seara sunt aceleasi cu cele pentru machiajul de zi, diferenta fiind data doar de tonurile mai inchise la culoare. Te ghidezi practic dupa tendintele care se poarta, le accentuezi, le imbogatesti. Ai libertate de exprimare prin accentele de culoare si combinatiile indraznete.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Time is brain
Time is brain
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”