3 suplimente care te ajută să slăbești fără să ții dietă sau să faci sport

Persoanele care iau aceste trei suplimente și vitamine pot slăbi mai ușor fără să fie nevoite să facă schimbări în stilul de viață.
  • Publicat:
3 suplimente care te ajută să slăbești fără să ții dietă sau să faci sport
Foto: shutterstock

Persoanele care iau aceste trei suplimente și vitamine pot slăbi mai ușor fără să fie nevoite să facă schimbări în stilul de viață, arată un nou studiu.

Consumul de inulină, suplimente cu vitamina D și lapte slab este asociat scăderii în greutate. Inulina, o fibră naturală disponibilă sub formă de suplimente, poate ajuta de patru ori mai mult în procesul de slăbire, arată un studiu.

Inulina este o fibră care se regăsește în multe alimente precum ceapă, banane, sparanghel, praz și grâu.

De asemenea, consumul de suplimente cu vitamina D în mod repetat este asociat reducerii în greutate. Persoanele care iau suplimente cu vitamina D pot slăbi fără să țină dietă sau să facă alte schimbări în stilul de viață.

Bineînțeles, dacă urmezi și o dietă și faci și sport, rezultatele se pot îmbunătăți și mai mult.

Consumul zilnic de 710ml de lapte slab poate dubla scăderea în greutate, arată studiile.

Femeile obeze și supraponderale care au participat la studiu au reușit să slăbească 4,5 kilograme în opt săptămâni după ce au băut în fiecare zi lapte slab.

Profesorul Gary Frost, co-autor al studiului care vizează legătura dintre inulină și slăbire a spus:

„Aceste rezultate sunt încurajatoare pentru că arată potențialul suplimentelor alimentare atunci când sunt combinate cu sportul, pentru că ajută indivizii să ardă mai depozitele de grăsime mai repede, reduc apetitul și pot ajunge să aibă o greutate sănătoasă pe termen lung”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân