3 alimente care îţi taie cheful de sex

Cele mai importante 3 alimente care îţi înfrânează apetitul sexual sunt: alcoolul (deşi relaxează şi te scapă de inhibiţii, alcoolul reduce dorinţa sexuală şi slăbeşte sensibilitatea în regiunea organelor genitale), carnea roşie (este o sursă bogată de protein şi zinc, dar şi grăsimi saturate şi colesterol, factori de risc în apariţia diabetului de tip 2, hipertensiunii arteriale şi a bolilor cardiovasculare care perturb fluxul sangvin şi funcţiile reproductive; de asemenea, un studiu din 2006 arată că gurmanzii au un miros corporal mai pronunţat şi mai...puţin atractiv pentru doamne) şi cartofii prăjiţi
  • Publicat:
3 alimente care îţi taie cheful de sex

Câteva lumârărele parfumate şi o muzică în surdină s-ar putea să nu fie de ajuns pentru a avea o noapte perfectă, iar pentru a preîntâmpina astfel de situaţii neplăcute, este esenţial să ştii că există anumite alimente care îţi pot da un boost de virilitate şi pot creşte fluxul sangvin, rezultatul fiind cel dorit de toată lumea, însă la fel de bine există şi alimente care îţi sabotează intenţiile amoroase.

Cele mai importante 3 alimente care îţi înfrânează apetitul sexual sunt:

– alcoolul (deşi relaxează şi te scapă de inhibiţii, alcoolul reduce dorinţa sexuală şi slăbeşte sensibilitatea în regiunea organelor genitale),

– carnea roşie (este o sursă bogată de protein şi zinc, dar şi grăsimi saturate şi colesterol, factori de risc în apariţia diabetului de tip 2, hipertensiunii arteriale şi a bolilor cardiovasculare care perturbă fluxul sangvin şi funcţiile reproductive; de asemenea, un studiu din 2006 arată că gurmanzii au un miros corporal mai pronunţat şi mai…puţin atractiv pentru doamne)

– şi cartofii prăjiţi (bogaţi în grăsimi nocive care pot afecta inima şi transportul sângelui către organe, inclusiv către penis, prin apariţia plăcilor de grăsime depuse pe arterele de sânge.

De cealaltă baricadă se află alimentele recomandate pentru menţinerea dorinţei sexuale, printre care se numără pepenele verde, cartofii dulci, seminţele de susan, migdalele, avocado şi căpşunele.

Sursa: health.com

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Românii plănuiesc să se lase de fumat
Românii plănuiesc să se lase de fumat
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”