Dr. Andrei-Ioan Zăvoi

  • medic specialist obstetrică-ginecologie
  • Clinica: Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti-Argeş
Date de contact
  • Telefon: 0723182684
  • Clinica/Centru: Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti-Argeş
Prezentare

Dr. Andrei-Ioan Zăvoi este medic specialist obstetrică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale în domeniul oncologiei ginecologice al Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti.

Competenţele medicului Andrei-Ioan Zăvoi sunt colposcopia, histeroscopia şi ultrasonografia obstetricală şi ginecologică.

Dr. Andrei-Ioan Zăvoi s-a alăturat echipei Secţiei Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti-Argeş la începutul anului 2014, unde efectuează intervenţii chirurgicale de mică şi mare complexitate din întreg spectrul specialităţii sale, monitorizarea sarcinii normale, dar şi a celei cu risc, putând asigura pacientelor un parcurs complet de la luarea în evidenţă a sarcinii şi până la naştere. Funcţionarea într-un spital multidisciplinar permite abordarea cazurilor complexe, atât în ginecologie, cât mai ales în obstetrică, unde patologia asociată sarcinii necesită de multe ori o abordare multidisciplinară. De asemenea, prin ambulatoriul spitalului, beneficiază de diagnostic şi tratament cazuri de ginecologie pediatrică, afecţiuni din sfera ginecologiei endocrinologice, precum şi paciente aflate la menopauză.

Pe lângă bogata activitate clinică, dr. Andrei-Ioan Zăvoi s-a implicat în cercetare printr-un program de studii doctorale în ginecologie oncologică, a publicat studii şi participă constant la manifestări ştiinţifice naţionale şi internaţionale.

Este de asemenea membru al Societăţii de Obstetrică şi Ginecologie din România, precum şi al Societăţii Române de Ginecologie Endocrinologică.

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.