Dr. Alina Gheorghe

Date de contact
  • Telefon: 0730118926
Prezentare

Dr. Alina Gheorghe este chirurg oftalmolog la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti şi predă la Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila.

Dr. Alina Gheorghe este doctor în ştiinţe medicale şi face parte, totodată, din board-ul Consiliului European de Oftalmologie (https://www.ebo-online.org/) şi din board-ul Societăţii Române de Oftalmologie.( http://www.oftalmologiaromana.ro/)

Studiile de specialitateşiformări, prin cursuri de supra-specializare chirurgicală la prestigioase universităţi din ţară şi din străinătate (Masachussetts Ear and Eye Infirmary, Harvard Medical School, Clinica San Raffaele Milano), dar şi colaborarea cu profesori renumiţi, îi permit Dr. Alina Gheorghe să efectueze tratamente chirurgicale oftalmologice complexe cum ar fi: intervenţii chirurgicale pentru cataracta, cu implanturi monofocale, multifocale, torice; cazuri complexe de cataractă cu pseudo-exfolieri, subluxări, dezinserţii zonulare, cataracte intumescente, traumatice, cu pupiloplastii; chirurgia corneei, chirurgia moderna a glaucomului, în faze moderate ale bolii prin implantare de dispozitive moderne(shunt Ex-Press, etc)

Ochiul este fereastra către lume. Orice scădere a acuităţii vizuale afectează profund stilul de viaţă,experienţele şi trăirile noastre. Modul în care reuşim să tratăm, cât şi experienţa medicală şi chirurgicală acumulata sunt rezultatul unui proces îndelung de studiu, pasiune şi devotament pentru pacienţi.

Fiecare caz este unic in felul său, iar calitatea, fineţea şi rezultatul fiecărui act medical depind în cea mai mare parte de relaţia de încredere ce se construieşte între medic şi pacient.

Facebook Dr. Alina Gheorghe

Cele mai noi Articole
Proteza pentru deget
Proteza pentru deget
Anticonceptionalele si sarcina
Anticonceptionalele si sarcina
Chisturi ovariene
Chisturi ovariene
Masajul la bebelusi
Masajul la bebelusi
Nu am orgasm!
Nu am orgasm!

Răspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie să își fundamenteze acțiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorită însuși modului în care funcționează comunicațiile intermediate de internet, o consultație medicală amănunțită nu este posibilă. Prin urmare, informația medicală prezentată de site-ul nostru nu trebuie folosită ca alternativă a consultului medical realizat în persoană de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC GÂNDUL MEDIA NETWORK S.R.L, precum și toți colaboratorii ale căror sfaturi pot fi recepționate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerați răspunzători pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.