Dr. Adriana Raluca Troi

  • Medic specialist oftalmolog
  • Clinica: Spitalul de Oftalmologie Infosan
  • Web/FB: https://infosan.ro/
Date de contact
  • Telefon: 0788.478.535
  • Facebook: fb.com/spitalul.infosan/
  • Clinica/Centru: Spitalul de Oftalmologie Infosan
  • Adresa clinica: Str. Prof. Ion Bogdan, nr. 3, Sector 1, Bucureşti
Prezentare

Dr. Adriana Raluca Troi este medic specialist oftalmolog la Spitalul de Oftalmologie Infosan din Bucureşti.

Doamna doctor este membră a Societăţii Române de Oftalmologie (SRO), a Societăţii Române de Retină (SRR), dar şi a Societăţii Europene de Cataractă şi Chirurgie Refractivă (ESCRS), având multiple participări la congresele anuale naţionale şi internaţionale oftalmologice.


Prin prisma colaborării sale cu profesori renumiţi pe perioada pregătirii şi formării în specialitate (Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, inclusiv la camera de garda), dar şi ulterior, aceasta prezintă experienţă în examinarea polului anterior şi a polului posterior oftalmologic, atât la pacientul adult, cât şi la copil.

Experienţa în oftalmopediatrie a prins rădăcini prin intermediul Spitalului de Oftalmologie Infosan, spital recunoscut pentru acest segment de pacienţi.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.