Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Sarcina impreuna cu Boala Basedow

Buna, Sunt o persoana care sufar de hipertiroidism (Graves Basedow). Am fost diagnosticata acum 7 ani. Am urmat tratament riguros dar la un moment dat mi-a revenit. Stiu ca este o boala cronica, de care nu voi scapa niciodata dar in viitorul apropiat as vrea un copil. Acuma situatia mea este stabilila, o mica gusa ma dar care nu se observa de cei diin jur numai ce-i care sunt in tema. Ce riscuri implica sarcina si boala asta? Cum poate afecta copilu?

 

Întrebare pusă de: Emilia Mich

Răspunsul specialistului

Este important sa incepi sarcina echilibrata din punct de vedere hormonal. Sarcina va fi considerata cu risc crescut si va impune monitorizare corespunzatoare. Pe toata durata sarcinii va trebui sa fii monitorizata regulat de ginecolog si endocrinolog. Pe toata durata sarcinii va trebui sa efectuezi tratament hormonal, care va fi ajustat pe masura avansarii in sarcina. Astfel vei putea asigura nasterea unui copil sanatos.

Raluca Hera

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...