Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Oftalmolog

Buna ziua!Ma numesc Stan Nadia si am un baietel, Seby, de 3 ani care are strabism. De cand l-am nascut si pana la 3 luni, ochisorul stang i-a curs fara incetare. La analize i-a iesit ca are un stafilococ alb care era sensibil numai la gentamicina,iar doamna dr oftalmolog mi-a recomandat Garasone si nu a avut nici un rezultat.Pe urma am fost la un medic pediatru,la care merg de atunci de fiecare data cand am probleme cu baiatul mi-a recomandat Genticol si de atunci n-am mai avut probleme,dar are strabism. M-a trimis din nou la oftalmolog, am mers la spitalul de copii din Pitesti si la 9 luni baiatul meu purta ochelari, m-am chinuit putin cu el pana s-a obisnuit, dar purtandu-i decat 5 ore pe zi s-a obisnuit. Pe la 1an si 3 luni a rupt ochelarii si avand ochelarii si reteta pt ochelari am mers la noi in Mioveni sa-i fac alti ochelari(doamna dr Vasilescu era in concediu) si in loc sa-mi faca ochelari cu lentila sferica i-au facut cu lentila cilindrica.Mi-am dat seama uitandu-ma cu ambele perechi de ochelari pe o pagina a unei carti si m-am uitat fiindca copilul nu vroia sub nici o forma sa-i poarte, chiar incercam sa-l oblig, iar de atunci nu mai vrea deloc sa-i mai poarte. V-am cam tinut de vorba si acum as vrea sa va pun intrebarea:SE POATE FACE O CORECTIE CU LASER FARA SA AIBA PROBLEME MAI TARZIU DAT FIIND CA ARE DECAT 3ANI? Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Întrebare pusă de: Nadia

Răspunsul specialistului

Trebuie sa recunosc ca acest subiect ma depaseste, pentru ca nu sunt specialist oftalmolog; cred ca o parere pertinenta nu o poate exprima decat medicul specialist, asa incat va recomand eventual sa va adresati si unui asemenea doctor, in Bucuresti, la Spitalul Clinic de Oftalmologie (Piata Lahovari).

Alina Fanea

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...