Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Infectie urinara?

Mama mea are o problema: urinarea frecventa, lucru care a inceput sa o deranjeze des­tul de mult. In general, nu prea iese din casa, din acest motiv. Nu exista ceva, vreun medicament, vreo reteta pentru a putea stopa pentru mai multe ore aceasta urinare?

Răspunsul specialistului

Nu am inteles exact de ce sufera mama dumneavoastra, mai ales ca nu imi precizati varsta, alte afectiuni etc. Este clar ca trebuie sa mearga la un medic, de exemplu la un medic ginecolog pentru inceput, pentru ca majoritatea sunt specializati si pe patologia aparatului urinar. Poate fi vorba fie de o infectie urinara, daca urineaza des si noaptea, sau de un diabet, daca urineaza frecvent, dar simte in acelasi timp si permanent senzatia de sete, deci poliuria este cauzata de o ingestie de cantitati masive de lichide. Sau poate ca s-a jenat de dumneavoastra si de fapt sufera de o incontinenta urinara, cu alte cuvinte pierde urina”, situatie in care se afla multe persoane in varsta, care se jeneaza din aceasta cauza sa mai iasa in public. In acest caz, trebuie intervenit chirurgical, cat mai repede, tot la un chirurg ginecolog. Insistati sa mearga la medic si sa rezolvati problema, care poate cauza, pe langa complicatiile locale, si o depresie, deci iata, si complicatii de ordin psihologic.

Oana Cuzino

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...