Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Incotro?

Nu cred ca e posibil sa-mi gasesc atatea raspunsuri punand o singura intrebare. Sunt intr-un moment de mare cumpana. Nu-mi mai doresc sotul in pat. Nu ma mai atrage nimic la el din acest punct de vedere. Imi vorbeste urat si mie si fetitei indiferent de conjunctura si imprejurari, ne jigneste si ne injura iar "handicapat" este la el cuvantul de ordine.Sunt un om activ cu responasbilitati multiple,insa domnia sa sotul meu nu are nici un fel de respect pentru nimic din ceea ce fac eu sau fetita noastra.Faptul ca imi vorbeste urat si ma trateaza la fel fecetiv ma blocheaza si nu ma mai pot destinde in nici un fel in intimitate.Si cum asta este singurul aspect care conteaza perntru el in viata noastra de cuplu, imi imaginez deja sfarsitul actului. Din acest motiv am o grea intrebare: incotro?

 

Întrebare pusă de: EB

Răspunsul specialistului

Daca tu nu mai vezi o solutie pentru a iesi din impasul in care a intrat relatia vostra de cuplu, s-ar putea ca aceasta chiar sa nu existe. Daca insa chiar doresti sa faci ceva pentru a-ti „salva” casnicia ai putea apela la un psihoterapeut pentru indrumare. De obicei, astfel de situatii necesita terapie de cuplu, in care sa se implice ambii parteneri insa, daca sotul tau nu este de acord cu asta ai putea beneficia de serviciile psihoterapeutului pentru ceea ce se numeste „devoltare personala”, adica un fel de terapie care sa te ajute sa gasesti „directia”. Asta apropos de intrebarea ta „Incotro?”.

Iris Gogorici

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...