Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Histerectomie totala

Buna ziua. in urma cu 3 luni am fost operata practicandu-se histerectomia totala totul a decurs normal si m-am vindecat destul de bine. Mi s-a facut si un implant hormonal si nu am probleme nici cu faptul ca a fost indusa menopauza chirurgicala. Dar de 2 saptamani mi-am reluat serviciul si lucrurile s-au mai complicat. Eu lucrez in brutarie si stau in picioare 8 ore pe zi si sunt alergica si la praful de faina si din aceasta cauza stranut foarte mult desi i-au mereu claritin sau alerid.Cand stranut ma doare foarte tare in interior in zona ovarelor si am observat ca am si sangerat lucru care ma sperie. Am inceput sa pun ovule colpotrophine pt ca am mai folosit la 6 saptamani de la operatie cand mi s-a spus ca s-a format un granulom si tot asa am sangerat.Ce imi recomandati sa fac pt ca in ultimele 6 luni am tot facut controale ginecologice si deja imi este teama de control.

 

Întrebare pusă de: Ciuca Alina Camelia

Răspunsul specialistului

Daca intr-adevar este un granulom de fir atunci sangerarea va continua pana se elimina firul ; alternativa este sa se scoata firul chirurgical, dar atunci trebuie pus alt tip de fir si tot persista riscul sangerarii Tratamentul antiinflamator este foarte bun (Colpotrophine crema introdusa profund in vagin. Daca esti supraponderala este bine sa slabesti si evident sa eviti efortul de presiune (stranut, tuse, ridicare de greutati).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...