Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Histerectomie totala

Buna ziua. in urma cu 3 luni am fost operata practicandu-se histerectomia totala totul a decurs normal si m-am vindecat destul de bine. Mi s-a facut si un implant hormonal si nu am probleme nici cu faptul ca a fost indusa menopauza chirurgicala. Dar de 2 saptamani mi-am reluat serviciul si lucrurile s-au mai complicat. Eu lucrez in brutarie si stau in picioare 8 ore pe zi si sunt alergica si la praful de faina si din aceasta cauza stranut foarte mult desi i-au mereu claritin sau alerid.Cand stranut ma doare foarte tare in interior in zona ovarelor si am observat ca am si sangerat lucru care ma sperie. Am inceput sa pun ovule colpotrophine pt ca am mai folosit la 6 saptamani de la operatie cand mi s-a spus ca s-a format un granulom si tot asa am sangerat.Ce imi recomandati sa fac pt ca in ultimele 6 luni am tot facut controale ginecologice si deja imi este teama de control.

 

Întrebare pusă de: Ciuca Alina Camelia

Răspunsul specialistului

Daca intr-adevar este un granulom de fir atunci sangerarea va continua pana se elimina firul ; alternativa este sa se scoata firul chirurgical, dar atunci trebuie pus alt tip de fir si tot persista riscul sangerarii Tratamentul antiinflamator este foarte bun (Colpotrophine crema introdusa profund in vagin. Daca esti supraponderala este bine sa slabesti si evident sa eviti efortul de presiune (stranut, tuse, ridicare de greutati).

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila. Prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. www.csid.ro, societatea SC TITLURI QUALITY S.R.L., precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi pot fi receptionate prin intermediul CSID.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Rugaminte interpretare analize ureaplasma
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...