Întreabă specialistul

Câte problemele de sănătate, tot atâtea soluţii! Iar specialiştii de încredere sunt cei care îţi oferă cele mai bune răspunsuri atunci când sănătatea pune multe semne de întrebare. Nu neglija vizita regulată la medic şi mergi obligatoriu de fiecare dată când ai simptome supărătoare! Şi ţine cont că o a doua părere este de multe ori necesară!

Puteţi solicita şi sfatul specialiştilor noştri consultanţi: pentru a trimite o întrebare, trebuie să vă creaţi un cont în site, apoi să vă logaţi cu numele de utilizator ales şi parola. Dacă aveţi nevoie de o recomandare urgentă, vă sfătuim ca, înainte de a adresa o întrebare, să citiţi răspunsurile existente, selectând domeniul care vă interesează sau folosind căutarea.

Ce este de facut?

Nepotica mea sta de 1 saptamana in spital (internata cu diaree), unde i se administreaza cefuroxim(injectii) si nici o ameliorare,de fapt acum da doar gaze dar cu scaunul tot nu iese normal(i s-a facut clisma din a doua zi si avea gaze multe)mai asteptam sau cautam alt specialist? La internare, dupa ce i-a pus perfuzia (pentru hidratare asa mi-au spus) dupa un timp s-a invinetit toata si a inceput sa tremure de la ce se intampla asta e grav?????? Mai exista riscul asta??????

 

Întrebare pusă de: Mihaela

Răspunsul specialistului

Probabil ca echipa medicala din spital inca nu are rezultatul tuturor investigatiilor; parerea mea este ca nu e bine sa schimbati doctorul cu care ati inceput tratamentul, pentru ca el stie cel mai bine care a fost evolutia bolii; nu pot sti de la ce s-a invinetit cand s-a pus perfuzia, poate sa fi fost un frison in contextul bolii digestive, insotit de marmorarea (invinetirea) tegumentelor; nu cred ca mai exista acest risc, avand in vedere ca tratamentul este instituit de cateva zile.
 

Alina Fanea

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Mai multe raspunsuri de la
Din aceeasi categorie
Interpretare analize
Imi puteti interpreta, va rog urmatoarele rezultate: M.hominis/U. Urealyticum/ Antibiograma Ureaplasma urealyticum >= 10000 CCU/ml; Mycoplasma hominis - absent Antibiograma: Sensibil ...
Interpretare rezultate secretie vaginala
Imi puteti interpreta, va rog, urmatoarele rezultate? Celule epiteliale poligonale frecvente Celule epiteliale rotunde rare Celule de tip "clue cells" absente Leucocite (PMN) frecvente Eritrocite ...
Probleme sarcina 11 saptamani
buna ziua va rog sa mi spuneti ce sanse sunt sa aiba copilul modificari in urma unui ecograf transvaginal intrucat pe abdomen nu s a putut vedea valorile sunt os nazal nu se vizualizeaza regiune ...