Be the perfect girlfriend!

articol
  • Publicat:
Be the perfect girlfriend!
Be the perfect girlfriend!

Misiunea noastra este sa aflam ce anume vor sa gaseasca barbatii la femei. Am incercat sa aflam pentru tine care sunt cele mai importante 10 lucruri care fac un barbat sa te considere femeia ideala. Te invitam sa citesti si sa tii cont de cerintele lor, daca vrei sa te apropii de ceea ce barbatii considera a fi iubita perfecta. Pentru ei, conteaza cand ea:

1. Are viata ei si se descurca bine pe cont propriu
Asta inseamna ca ar trebui sa se poate intretine singura, sa aiba grija de felul in care arata, se imbraca, miroase, machiaza, etc. E important sa petreaca destul de mult timp cu prietenii si familia, macar jumatate din timpul pe care il petrece el cu amicii lui. E genul de femeie care iubeste aventura, calatoriile, careia ii place viata si noul; este o tipa care nu isi construieste intregul univers in jurul iubitului. Cu alte cuvinte, nu are nevoie de un barbat ca sa simta ca traieste.

2. Nu face niciodata primul pas
E o disputa veche de cand lumea. Ar trebui femeia sa faca prima miscare, sau nu? Diferendele continua, si nu prea s-a ajuns la un consens. Ceea ce este clar insa, este faptul ca barbatii nu apreciaza femeile care ii agata. Adica le apreciaza, insa nu ca pe viitoare iubite. Iubita perfecta trebuie sa fie pudica si indrazneata, in doze egale. Barbatii cred ca daca o femeie face primul pas, e posibil oricand ca ea sa gaseasca alt barbat mai interesant, sau sa realizeze ca relatia actuala a devenit plicticoasa. Deci, daca vrei sa te apropii de prototipul ideal, fii cat mai inocenta.

3. E sexy, fara a fi trashy
Acest aspect joaca un rol foarte important la inceputul relatiei. Femeia trebuie sa stie sa atraga barbatul prin felul in care arata. Trebuie sa stapaneasca limbajul trupului si sa se foloseasca de el, dar numai atat cat este nevoie. Barbatii nu agreaza dovezile de afectiune in public. Pentru ei, femeia ideala trebuie sa fie foarte iubitoare acasa, si rezervata in public. Ce trebuie sa stii tu, este ca uneori si o privire e suficienta pentru a-i arata ce simti. Poti sa-l zapacesti cu o atingere abia sesizabila pe brat sau cu o miscare prin care-ti aranjezi parul. Feminitatea este o arma foarte puternica. Nu te sfii sa o folosesti!

4. Asteapta inainte de a face sex
Stiu, suna ciudat! Dar barbatilor le place foarte mult spirirtul de competitie, asa ca poti fi sigura ca vor aprecia. Barbatii apreciaza o femeie care asteapta macar o luna inainte de a face sex. Se simt importanti si au senzatia ca sunt privilegiati, ceea ce e foarte bine pentru tine. Asadar, ai un pic de rabdare si vei fi foarte apreciata!

5. E plina de surprize
Desi ai fi tentata sa crezi ca barbatii nu sunt atenti la detalii, ei sunt de fapt foarte atenti. Conteaza mult atunci cand femeia iubita isi arata afectiunea prin  gesturi mici, aparent neinsemnate, dar facute din dragoste. Fie ca ii calci camasa preferata sau ii gatesti un fel de mancare pe care il adora, asul e in maneca ta. Alege maniera in care il vei folosi si iubitul tau te va aprecia si mai mult!

6. Are atitudine
Barbatii apreciaza femeile care se pot apara singure si care au o personalitate bine definita. Bineinteles, nu cu ei. Un tip se simte foarte bine atunci cand iubita lui isi pune la punct colegii de birou sau apostrofeaza barbatii care ii adreseaza diverse intrebari pe strada.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Perfect Sex
Perfect Sex
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: