Pro sau contra: sex la prima intalnire

Sexul la prima intalnire se lasa de cele mai multe ori cu urmari negative.
  • Publicat:
Pro sau contra: sex la prima intalnire
Pro sau contra: sex la prima intalnire

Sa o faca sau sa nu o faca, asta e intrebarea! Nu e deloc simplu sa iei pe loc o decizie cand vine vorba despre sex, si mai ales la prima intalnire. Caz in care, exista riscul ca regretele de dupa sa fie mai mari decat placerea din timpul…

Sa mai astepti cateva zile, sa te lasi in voia sortii (pardon, a placerii!) de la prima intalinre, daca ratezi ocazia si nu vei stii niciodata cum ar fi fost sexul cu masculul in cauza, cat de groaznic e sentimentul de a doua zi, cand vei pasi ca pe ”bulevardul rusinii”?

Se prea poate ca barbatul cu care te-ai intalnit sa fie un exemplar de mare exceptie, in prezenta caruia sa-ti stapanesti cu greu pornirile animalice (doar si femeile au asa ceva). Prinsa intre un sarut languros, o mana bine plasata, o privire cu subinteles si o adiere de parfum sexi, este de inteles ca-ti vin idei care mai de care mai vinovate. Totusi, ar trebui sa-ti pastrezi calmul si luciditatea si sa te gandesti bine inainte.

Potrivit unui sodaj aparut in revista americana Sexuality Research & Social Policy, 30% dintre femeile care obisnuiesc sa-si gaseasca partenerii prin intermediul site-urilor de socializare fac sex la prima intalnire. Ele s-ar putea justifica, sustinand ca au avut cateva intalniri in prealabil – intalniri online.

Cu toate acestea, o a doua intalnire in viata reala cu barbatul cu care au facut sex, in multe cazuri nu a mai existat. Iata cateva aspecte asupra carora ar trebui sa cugeti inainte de a trece la fapte:

1. Asteptarile de dupa. Chiar daca sperai ca respctivul este “the one”, o aventura sexuala pe repede inainte este de cele mai multe ori greu de digerat. Conexiunea dintre voi isi pierde magia, iar partenerul poate sa dispara motivand ca nu este pregatit emotional pentru asa ceva.

2. Faci asta cu toti barbatii? Poate ca nu este tocmai stilul tau, insa cu siguranta in mintea lui se naste aceasta intrebare. Vei fi perceputa drept o femeie usoara, cu un istoric sexual periculos.

3. Poti sa fii fidela? Daca faci sex la prima intalnire, inseamna ca cedezi usor. Iar cand ai fost incadrata in categoria amintita, vei fi mereu suspectata de infidelitate.

4. Aaaaa…. deci atat vroiai! S-ar putea ca barbatul cu care tocmai ai comis-o sa fi fost unul de calitate (mai sunt si din-astia!), care avea ceva asteptari de la tine si ar fi vrut o relatie cat se poate de serioasa. Acum se intreaba daca nu cumva atat iti doresti tu de la un barbat: sex.

5. Game Over. Barbatilor le plac provocarile. Daca primesc totul simplu, pe tava, isi pierd interesul. Vor sa treaca la urmatorul nivel, stii, cum e cu jocurile pe calculator: dupa ce s-au antrenat la nivelul basic, trec la nivelul pentru avansati.

Tu ce parere ai despre sexul la prima intalnire? Esti pro sau contra?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Gena vinovata de infidelitate
Gena vinovata de infidelitate
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”