Un şarpe de 1.2 metri i-a intrat pe gât unei femei în timp ce dormea. Momentul de groază în care medicii îl scot din gura pacientei VIDEO

O femeie din Rusia care a ajuns la spital după ce nu se simţea bine a avut parte de o surpriză cel puţin neplăcută. Medicii au descoperit că avea un şarpe de 1.2 metri în stomac.
  • Publicat:
  • Actualizat:

O femeie din Rusia care a ajuns la spital pentru că nu se simţea bine a avut parte de o surpriză cel puţin neplăcută. Medicii au descoperit că avea un şarpe de 1.2 metri în stomac.

Medicii au anesteziat-o complet pe femeie după ce au observat ceva neobişnuit în stomacul ei. Au introdus apoi un endoscop pe gât pentru a vedea ce se află înăuntru. „Să vedem ce este asta”, a spus un medic, potrivit înregistrărilor video.

Cu ajutorul aceluiaşi aparat, doctorii au şi scos şarpele, ce avea o lungime de 1.2 metri, scrie 7news.com.au.

Medicii au fost la rândul lor surprinşi de descoperirea din stomacul femeii, una dintre doctoriţe făcând un pas în spate când a văzut cât de mare era şarpele.

Reptila ar fi intrat în gura femeii într-o noapte când aceasta a dormit afară.

Nu este clar dacă şarpele era în viaţă sau trăia în momentul în care a fost extras.

Videoclipul cu procedura medicală de coşmar a devenit viral.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”