Endoscop

Tub optic dotat cu un sistem de iluminare şi utilizat pentru practicarea unei endoscopii, echipat sau nu cu camere video sau cu accesorii chirurgicale.

Endoscop rigid – este utilizat pentru explorarea vezicii şi a cavităţii abdominale, este format dintr-un tub de 5 -8 mm în diametru, dotat cu un ocular.

Endoscop suplu (fibroscop) utilizat in explorarea netraumatizantă acavităţilor cu acces dificil (colonul, stomacul sau bronhiile), fiind realizat din fibre de carbon sau de sticlă care pot transmite lumina ce provine de la o sursă de lumină rece.

 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica