Sangerare suspecta

"Sangele pe care l-ai remarcat apare din cauza faptului ca mucoasa rectala nu beneficiaza de aceeasi lubrifiere ca si mucoasa vaginala, zona nefiind „proiectata” pentru practicarea sexului".
  • Publicat:
Sangerare suspecta
no title

Am facut acum cateva zile sex anal cu prietenul meu pentru prima data. De atunci am mai facut de doua ori. Nu am folosit nici un lubrifiant si nici prezervativ. Nu a fost deloc dureros.

Problema este ca am observat pe un servetel putin sange. Fisura anala nu cred ca este pentru ca acum nu mai am nici o problema, dar totusi sunt ingrijorata.

Sangele pe care l-ai remarcat apare din cauza faptului ca mucoasa rectala nu beneficiaza de aceeasi lubrifiere ca si mucoasa vaginala, zona nefiind „proiectata” pentru practicarea sexului.

De aceea, iritarea este mult mai puternica si de asemenea, riscul transmiterii unor infectii este mult mai mare pe aceasta cale, sangerarea fiind aproape inerenta.

Chiar daca „acum esti ok”, asa cum afirmi, nu inseamna ca nu ai contactat o boala, nu doresc sa te sperii, dar astfel se transmit virusurile hepatice: B, C, HIV, etc.

Teama sau incapacitatea de a simti placere?

Am o relatie cu o fata de 8-9 luni de zile, bineinteles ca si sexuala, iar de prima data cand am facut-o nu am reusit sa-i provoc un orgasm. Cred ca se sperie cand se apropie acest moment.

Cum sa procedez sa-i provoc un orgasm pentru ca sunt convins ca nu s-a intalnit cu asa ceva pana acum. Eu vreau sa zic ca am destula experienta, dar nu pot sa fac asta de unul singur.

Va recomand sa ii scrieti amandoi si sexologului nostru. Cred ca este vorba de o problema de incredere reciproca. Ei ii este teama sa de­vi­na complet vulnerabila in fata ta, pentru ca nu are incredere 100% in tine si ii este teama ca o sa-i speculezi abandonarea totala.

Comunicati mai mult, fii mai tandru, intereseaza-te mai mult despre trairile ei in diverse planuri si ea te va reconsidera cu mai multa incredere.

Citeste si Sex in timpul menstruatiei: da sau nu?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Surprinzatoarea vitamina D
Surprinzatoarea vitamina D
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”