Respira sanatos!

Daca vorbim despre praf, bacterii sau particule de mucegai, exista o tehnologie, denumita E-ion de la Panasonic.
  • Publicat:
Respira sanatos!
Respira sanatos!

In fiecare zi, in incaperile in care stam respiram odata cu aerul milioane de particule de praf, mucegai, fum, bacterii sau mirosuri neplacute. De aceea, ravnim mereu la un mediu mai sanatos. Din fericire, tehnologia vine acum cu inovatii care ne ofera solutia: aparate de aer conditionat cu functii de purificare a aerului.

Daca vorbim despre praf, bacterii sau particule de mucegai, exista o tehnologie, denumita  E-ion de la Panasonic, ce consta intr-un sistem care curata aerul de impuritati cu ajutorul unui generator de ioni negativi si a unui filtru. Practic, aparatul de aer conditionat genereaza ioni incarcati negativ care capteaza particulele nedorite. Acestea sunt apoi retinute si neutralizate de filtrul incarcat cu sarcina pozitiva. Beneficiile sale se simt imediat, intrucat asigura o purificare a aerului in proportie de 99%.

Odata curatat, aerul din incapere ar trebui  sa isi pastreze proprietatile ca sa fie pe deplin sanatos. De aceea, exista si o functie care monitorizeaza calitatea aerului si semnaleaza prezenta diferitelor tipuri de impuritati. Sistemul se numeste Patrol Senzor si  poate detecta de la fum de tigara, fum de bucatarie, pana la  miros de animale de companie sau miros de reziduuri menajere.

Confort si sanatate chiar si pentru pielea ta!
Nu de putine ori, aerul din incaperi devine extrem de uscat si greu de respirat. Consecintele imediate se manifesta prin senzatia de uscaciune a gatului, a pielii, usturimi la nivelul ochilor si chiar prin migrene. De aceea, dincolo de confortul unei temperaturi placute, e nevoie si de un control al nivelului umiditatii din aer. Pentru asta, Panasonic a creat un sistem care ajuta la pastrarea umiditatii din incaperile in care functioneaza aparatul de aer conditionat.

Functia este unica in lume si se regaseste in toata gama Panasonic Deluxe Inverter. Aceasta asigura o umiditate a aerului cu 10% mai mare fata de sistemele de racire obisnuite, fiind ideala pentru noptile in care dormim cu aparatul pornit.

Concluzia este simpla. Aparatele de aer conditionat nu mai sunt ce-au fost odata. Inovatiile si atentia producatorilor ne aduc solutii atat pentru confort cat si pentru un mediu si o viata mai sanatoase. Si asta pentru ca, dincolo de functiile revolutionare pomenite, modelele despre care am vorbit beneficiaza si de o tehnologie moderna care scade consumul de energie cu pana la 50% fata de modelele obisnuite si sporeste randamentul de pana la patru ori.

Vara racoroasa si…sanatoasa!
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Vine divortul, pleaca sanatatea
Vine divortul, pleaca sanatatea
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân