Perioada de testare gratuita a sanatatii plamanilor s-a prelungit

Institutul National de Pneumologie "Marius Nasta" din Bucuresti prelungeste pana la data de 15 decembrie 2009 programul prin intermediul caruia persoanele care doresc sa isi verifice sanatatea plamanilor vor putea efectua in mod gratuit un test, numit spirometrie.
  • Publicat:
Perioada de testare gratuita a sanatatii plamanilor s-a prelungit
Perioada pentru testarea gratuita pentru sanatatea plamanilor s-a prelungit

Institutul National de Pneumologie „Marius Nasta” din Bucuresti prelungeste pana la data de 15 decembrie 2009 programul prin intermediul caruia persoanele care doresc sa isi verifice sanatatea plamanilor vor putea efectua in mod gratuit un test, numit spirometrie.

Prin efectuarea acestui test, pacientii pot depista atat varsta reala a plamanilor, cat si capacitatea lor functionala. Spirometria este utilizata pentru diagnosticarea diverselor afectiuni cronice ale bronhiilor si ale plamanilor (astm, bronhopneumopatie cronica obstructiva, pneumopatie interstitiala, emfizem pulmonar).

Totodata, aceasta examinare medicala poate fi folosita pentru analiza evolutiei acestor boli. Rezultatele testelor vor fi evaluate si interpretate de o echipa profesionista de medici pneumologi din cadrul Institutului National de Pneumologie „Marius Nasta”.

Testarea este gratuita si poate fi efectuata pana la data de 15 decembrie 2009, de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 13.00, la Cabinetul de Pneumologie II al Dispensarului de Pneumoftiziologie din cadrul Institutului „Marius Nasta” – Sos. Viilor nr. 90, sector 5, Bucuresti.

Nu este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie sau asigurare medicala. Pentru a evita supraaglomerarea cabinetului si timpii mari de asteptare pentru efectuarea spirometriei, persoanele interesate sunt rugate sa se programeze la unul din urmatoarele numere de telefon: (021)335.69.10-15 / interior 461 (fisier dispensar).

Institutul National de Pneumologie „Marius Nasta” spera ca prin acest program sa poata contribui la depistarea timpurie a bolilor de plamani si, implicit, la prevenirea unor afectiuni de o gravitate deosebita.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Castiga lentile de contact pentru un an
Castiga lentile de contact pentru un an
Recomandare video
Biorezonanța Asyra: cum funcționează și ce beneficii are