(P) Învaţă cum să salvezi timpul cu SOS Raceala!

Totul părea pus la punct, până azi dimineaţa, când răceala a pus stăpânire pe timpul tău, iar durerea în gât ţi-a tăiat orice elan
  • Publicat:
(P) Învaţă cum să salvezi timpul cu SOS Raceala!

Astăzi ţi-ai făcut o grămadă de planuri: de dimineaţa alergi o oră pe bandă, după care te pregăteşti să faci o prezentare importantă la birou, iar seara te relaxezi la un suc cu prietenii şi, de ce nu, o sesiune de karaoke.

Totul părea pus la punct, până azi dimineaţa, când răceala a pus stăpânire pe timpul tău, iar durerea în gât ţi-a tăiat orice elan. Nu pierde niciun minut preţios şi intră pe sosraceala.ro!

Ştiai că răceala poate fi provocată de diferite virusuri, care atacă sistemul de apărare al organismului, pe când durerea în gât poate fi cauzată de diverşi factori, precum infecţii virale, bacteriene, consum de tutun sau factori care depind de mediul înconjurător – modificarile de temperatură, poluare, aer uscat, aerul condiţionat şi alergenii?

Cu cât reuşeşti să te mobilizezi mai repede, cu atât vei avea mai puţin de suferit: mânâncă cât mai multe fructe şi legume, deoarece vitaminele pe care le conţin îţi vor întări sistemul imunitar, evită consumul de alcool, care nu va face nimic altceva decât să îţi irite gâtul şi încearcă să respiri pe nas, deoarece acesta poate acţiona ca un filtru excelent de particule sau bacterii.

Descoperă mai multe sfaturi pe sosraceala.ro, dar şi remedii care te ajută să combaţi rapid şi eficient simptomele de gripă şi răceală!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”