Leac împotriva coșurilor de pe spate. Lidia Fecioru: „Sunt bune şi pentru fete şi pentru băieţi”

Cunoscutul bioenergoterapeut vine în atenția tuturor cu un nou remediu.
  • Publicat:
Leac împotriva coșurilor de pe spate. Lidia Fecioru: „Sunt bune şi pentru fete şi pentru băieţi”

Lidia Fecioru este cunoscută pentru sfaturile benefice pe care le oferă tuturor românilor, așa că de data aceasta vine cu rezolvarea unei probleme extrem de des întâlnită: coșurile. Ce remediu-minune propune specialista? 

Lidia Fecioru, despre remediul împotriva coșurilor de pe spate

Majoritatea adolescenților se confruntă cu acneea de pe spate, care mai poartă denumirea de furunculoză. Furunculoza reprezintă apariția unui abces dureros care se formează sub piele atunci când bacteriile infectează și inflamează unul sau mai mulți foliculi de păr.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, experta a vorbit despre leacul care îi poate ajuta pe tineri să scape rapid de coșurile de pe corp.

Citește și: Leacul-minune propus de Lidia Fecioru pentru a trata bronșita: „Face foarte bine la hârcâit”

Amestecul-minune care te scapă de acnee

Sunt foarte mulți tineri, băieți şi fete, care au acnee pe spate destul de urât, deşi de multe ori pe față n-au nimic. Şi este o metodă foarte bună cu șapte picături de ulei de pom de ceai cu o lingură de ulei de cocos. Se amestecă bine și se dă pe spate, pe un locurile unde sunt aceste coșuri. Îmbracă pijamaua noaptea, să-și facă o pijama special pentru asta ca să nu o ungă…

Dimineața se spală și-și vede de treabă. Şi așa, ușor, ușor va scăpa de acea acnee urâtă de pe spate. Şi încă ceva: nu uitați că suntem în perioada când înflorește liliacul, așa că să nu uitați să vă puneți florile de liliac în ulei, să vă faceți ulei de flori de liliac care e foarte bun, a precizat specialista la Antena3.ro. 

Sursa foto: captură Antena3

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân